Лікар Дерматовенеролог Кальф-Каліф Святослав Сергійович на Doc.ua

Відгуки про Кальф-Каліф Святослав Сергійович

Лікар дерматовенеролог вищої категорії. Веде прийом дорослих та дытей. Досвід роботи більше 25 років. Спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних дерматозів, алергічних та інфекційних захворювань шкіри, волосся і нігтів
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 21 відгук

Дмитро 19 Березень 2026
Візит пройшов добре, знаю цього лікаря уже давно, кілька разів у нього вже лікувався, тому вибрав саме його. Висновок отримав, лікування було назначене непогане, всім дуже залишився задоволений.
Артем 26 Лютий 2026
Ігор 12 Лютий 2026
Микита 30 Жовтень 2025
Лоліта 26 Вересень 2025
Прийом сподобався, лікар дуже гарно все пояснив, все було зрозуміло
Єгор 05 Вересень 2025
Анна 03 Вересень 2024
Со своей проблемой я ходила по другим врачам пол года и ничего не помогало. Назначения этого доктора дают хорошие результаты, я очень довольна. После курса лечения, планирую повторный прием у доктора
Олена 04 Липень 2024
Не вперше звернулися до Святослава Сергійовича - кваліфікований фахівець. Раніше зверталися із проблемою шкіри голови у дочки. Лікар уважний, чітко поставив діагноз, призначене комплексне лікування дало позитивний результат. Вдруге звернулася з висипом на тілі, проходжу лікування 5-й день - і вже помітно зміни. Рекомендую!
Зоя 14 Червень 2024
Лікар хороший, нормальний спеціаліст. Відношення було зі сторони лікаря просто чудове, все нам доступно пояснив, надав всі потрібні призначення та рекомендації. Зараз вже є позитивна динаміка у лікуванні. Тому візитом ми залишилися повністю задоволені.
Миколай 12 Червень 2024
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Харків