Дніпро
Лікар Репродуктолог Коломієць Юрій Володимирович на Doc.ua
4.8

Відгуки про Коломієць Юрій Володимирович

Спеціаліст репродуктивної медицини, область професійного інтересу - корекція жіночого безпліддя первинної і вторинної етіології, гормональних патологій в гінекології і інших захворювань жіночої репродуктивної сфери. Лікар також займається оперативною гінекологією і проводить УЗ-дослідження
4.8
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 26 відгуків

Направлено до клініки
Галина 06 Листопад 2024
Якщо ви плануєте ЕКЗ, ви потрапили до вірного лікаря. Моя ціль була іншою, та я отримала платну (вартість візиту) рекламу ЕКЗ, дізналася, що в мої 37 років (слава Богу, в мене є дитинка вже!) зараз останній шанс «заскочити» у поїзд, що в чоловіка ще є час, а мій швидко спливає. І з будь-якого запитання мого виходило, що екз - це панацея. І моє небажання та страхи можна подолати з психологічною допомогою. Це був перший в житті візит до репродуктолога, який розчарував просто до глибини душі та залишив дуже важкий осад
Наталія 05 Жовтень 2023
Анна 19 Вересень 2023
Лікар був уважний, вислухав всі мої питання. Надав гарну консультацію, тому залишилась задоволена
Оля 20 Листопад 2021
Наталия 22 Червень 2021
Светлана 08 Червень 2021
Дмитрий 14 Листопад 2020
Доктор внимательный и отзывчивый.
Павел 07 Листопад 2020
Юлия 29 Жовтень 2020
Валерия 05 Жовтень 2020
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро