Дніпро
Лікар Невролог Борисенко Валерія Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Борисенко Валерія Сергіївна

Лікар першої категорії
Валерія Сергіївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань неврологічного профілю, допомагає пацієнтам з цефалгічним синдромом, дисциркуляторною енцефалопатією, вертеброгенними захворюваннями, вегето-судинною дистонією, міозитах, розсіяному склерозі, допомагає пацієнтам, які перенесли черепно-мозкові травми і інсульт
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 23 відгуки

Анонімно 15 Березень 2025
Лікар нам дуже подобається. Лікуємося у цього лікаря всією сім'єю. Валерія Сергіївна дуже грамотний, ерудований спеціаліст. Має прекрасне відношення до пацієнтів і як людина дуже хороша. Ми дуже задоволені й цінуємо роботу цього лікаря.
Валентина 28 Лютий 2025
Валерию Сергеевну знаю очень много лет. Доктор наблюдает мою маму, поэтому, где бы доктор не находился и в какой клинике, я всегда нахожу доктора и иду конкретно к доктору. Отличный доктор, просто супер! У моей мамы болезнь Паркинсона, уже больше десяти лет Валерия Сергеевна поддерживает мою маму в адекватном состоянии, моя мама активный пользователь соцсетей, телефонов и всего остального. Мы очень довольны доктором
Марина 27 Лютий 2025
Мене влаштували візити, я задоволена, дякую.
Ирина 25 Січень 2025
Я посещаю этого доктора восемь лет. Она мне оказала помощь, выписала лекарства. Доктор высокой категории, специалист большой буквы. Я очень довольна визитом.
Светлана 09 Січень 2025
Доктор очень внимательная, провела осмотр, выслушала жалобы, назначила лечение, теперь будем следить за лечением. Вызывали доктора на дом, консультацией доктора остались довольны
Ольга 19 Жовтень 2024
Мене візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Кирилова Дарья 24 Травень 2024
Всё прошло хорошо. Врач внимательно выслушала дала рекомендации. Буду обращаться ещё.
Роман 12 Березень 2024
Візитом до лікаря залишився задоволеним.
Яна 06 Лютий 2024
Задоволена прийомом, все на найвищому рівні, отримала гарну консультацію, рекомендую.
Яна 20 Січень 2024
Все добре пройшло. Лікар вислухала пацієнта, дуже уважна. Приємний лікар.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро