Дніпро
Лікар Гематолог Ляпічова Катерина Петрівна на Doc.ua

Відгуки про Ляпічова Катерина Петрівна

Лікар спеціалізується на гематології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гематологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 39 відгуків

Ганна 15 Листопад 2024
Валентина 26 Жовтень 2024
К доктору я обращалась не первый раз, меня полностью удовлетворена приемами. На все вопросы доктор ответила, рассказала даже больше чем я ожидала. Доктор очень внимательная, все на высшем уровне, доктор уделила очень много времени. Я довольна визитом к доктору
Людмила 30 Червень 2024
Хороший прием, очень понравился, все очень внимательно
Людмила 25 Травень 2024
Приємна, ввічлива, розумна лікарка, чудовий фахівець, я задоволена спілкуванням та прийомом в цілому. Дякую!
Дмитро 18 Травень 2024
Дуже добре пройшла онлайн-консультація. Дуже сподобався даний спеціаліст.
Олена 20 Квітень 2024
На прийомі у лікаря все було добре
Юлія 08 Квітень 2024
Дуже уважна, змогла мені допомогти.
Виктория 27 Березень 2024
Нужна была онлайн-консультация, так как в моем городе гематолога нет. Со мной быстро связались, назначили консультацию на удобное мне время. Екатерина Петровна доступно объяснила по моим анализам. Дала рекомендации. Спасибо.
Вадим 23 Березень 2024
Выслушала, всё рассказала. Дала консультацию и сказала, что проконсультируется с другим гематологом и тогда скажет что делать дальше.
Тетяна 17 Березень 2024
Лікарка дуже уважна, компетентна, надала мені велику кількість рекомендацій, я дуже задоволена, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро