Лікар Гематолог Ляпічова Катерина Петрівна на Doc.ua

Відгуки про Ляпічова Катерина Петрівна

Лікар спеціалізується на гематології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гематологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 58 відгуків

Андрій 31 Серпень 2025
Все добре було на візиті в цього лікаря.
Тетяна 24 Серпень 2025
Сподобалось ввічливістю та своєчасністю. Був запис в цей час лікар нас прийняла дуже доступно пояснила нашу ситуацію. Ми були перший раз не коли не звертались до такого спеціаліста узького . Дуже сподобалось і дівчатка ввічливі на рецепції . Лікар надала рекомендації будем ще записуватись на прийом . Я задоволена все було добре
Сергій 10 Серпень 2025
Професійний лікар, чудова консультація
Маргарита 10 Серпень 2025
З лікарем спілкувались онлайн, прийом сподобався. Хороший лікар, відповіла на всі запитання, приємна людина.
Катерина 09 Серпень 2025
В клинике встретили, провели к врачу. Екатерина Петровна дала консультацию. Всё было хорошо
Карина 09 Серпень 2025
Вікторія 09 Серпень 2025
Лариса 20 Липень 2025
Лікар уважна все вислухала, розпитала який у мене стан що до чого. Назначила лікування завжди зі мною на зв'язку коли мені потрібно. Я задоволена
Вероніка 19 Липень 2025
З лікарем спілкувалися онлайн. Лікар добре все пояснив, надав рекомендації, все було чудово, я задоволена онлайн консультацією
Лариса 22 Червень 2025
Лікарка дуже сподобалась, дуже ввічлива, професіонал своєї справи, на всі питання відповіла. Задоволена візитом.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 chevron_right

Лікарі поблизу