Спеціалізується на онкогінекологічній патології (рак зовнішніх статевих органів, рак піхви, рак шийки матки, рак тіла матки, рак яєчників, рак маткових труб, трофобластична хвороба), рак і вагітність. Лікує передпухлинні патології жіночих статевих органів, особливо патології шийки матки та яєчників, включаючи вагітних. Веде пацієнток із злоякісною патологією молочних залоз з точки зору лікаря-онкогінеколога, коригує гормонотерапію при раку молочних залоз у залежності від гінекологічної патології. Постійно моніторить пацієнтів, які п
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 11 відгуків
Катерина 01 Травень 2025
Сподобалась консультація то що до клієнта дуже поважна увага дуже задоволена
Світлана 21 Березень 2025
Залишилися задоволені консультацією у цього лікаря. Немає абсолютно ніяких претензій по роботі лікаря.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Дарія 03 Березень 2025
Лікар дуже приємна, знає свою роботу, надалі планую звертатися до лікаря ще
Тетяна 15 Квітень 2024
Чудовий, хороший, приємний лікар і спеціаліст хороший. Таких лікарів, як цей зараз дуже мало.
Надія 09 Квітень 2024
Хороший візит та чудовий спеціаліст. Дуже добре все було, дуже сподобалося як відбувався сам візит.
26 Березень 2024
Консультація сподобалася, жодних нарікань, дякую.
Олена 07 Березень 2024
Задоволена дуже лікарем. На мою думку, найкращий лікар, який може тільки бути саме у цій сфері , дуже фаховий спеціаліст. Дуже давно шукала для себе саме такого спеціаліста і тепер знайшла.
Елена 10 Жовтень 2023
Чудовий лікар, консультація пройшла супер! Залишилась усім задоволена.