Клініка академіка Грищенка більше 30 років лікує жіноче і чоловіче безпліддя. В Львівському філіалі Клініки надають послуги з лікування безпліддя, штучного запліднення, гінекологічних процедур, УЗД, жіночої консультації та ведення вагітності.
вул. Шевченка, 21
Шевченківський,
Symbiotyka — це симбіоз турботи, досвіду та передових технологій у кардіології, судинній хірургії, ортопедії та стоматології. З 2011 року ми забезпечуємо комплексний підхід до здоров'я пацієнтів, гарантуючи якісні результати лікування та комфорт.
вул. Героїв УПА, 73
Франківський,
вул. Юрія Руфа, буд. 4
Личаківський,
вул. Стрийська, 204
Франківський,
Medialt — це багатопрофільний медичний центр, який працює згідно принципів доказової медицини та комплексно турбується про здоров’я та комфорт вашої сім’ї. Запис на консультацію здійснюється швидко, зустріч відбувається вчасно, весь медичний персонал спілкується просто і зрозуміло та робить усе, щоб ви почувалися комфортно, затишно та найважливіше — були здоровими!
вул. Пасічна, 166
Сихівський,
Медичний центр "ЕхоПульс" – ваш надійний партнер у справі підтримання і поліпшення вашого здоров'я. Наша місія - забезпечити вам доступність до високоякісних медичних послуг, діагностики та лікування, щоб ви могли жити щасливо і здорово.
проспект Червоної калини 68
вул. Залізнична 7
Залізничний,
«Лев Медікал» — клініка повного циклу у Львові. Ми беремо на себе відповідальність за ваше здоров'я: від точного встановлення діагнозу до успішного проведення операції та ефективної реабілітації.
вул. Луганська, 18 М
Сихівський,
Лікарня ЕКСПЕРТ на Сихові надає широкий спектр поліклінічних послуг: консультації, обстеження та лікування. Рентген використовується для точних діагностичних обстежень, а також доступні кардіологія, УЗД, гінекологія, подологія та прийом вузькопрофільних спеціалістів.
вул. Червоної Калини, 56 А