Поліклініка «Медіком» на Печерську для дорослих і дітей надає найширший спектр діагностичних послуг в розрізі УЗД і цифрової рентгенографії. На озброєнні поліклініки «Медіком» на Печерську є новий цифровий рентгенівський апарат LING LONG XR 6000 від компанії General Electric і експертний УЗД-сканер LOGIQ P6 (General Electric) 2013 року випуску. Завдяки цьому, а також кваліфікації персоналу, діагностика в поліклініці «Медіком» є еталоном якості та безпеки.
вул. Василя Тютюнника, 37/1
Печерський, м.Палац Україна
К услугам маленьких и взрослых пациентов клиники «Амеда» на Печерске – только качественная диагностика на современном оборудовании, ведущие специалисты (врачи УЗД и функциональной диагностики), комфортные диагностические кабинеты и, конечно же, доступные цены. Так, в «Амеде» доступен полный спектр ультразвуковых обследований, выполняемых на аппарате премиум-класса MyLab Seven (Италия), проводится допплерография и функциональная диагностика всех систем организма
вул. Цитадельна, 7
Печерський, м.Арсенальна м.Печерська
Медичний центр «М і Д» надає широкий спектр діагностичних послуг. Тут проводять УЗ-діагностику всіх органів, а також функціональні дослідження: електрокардіографію, кольпоскопію, спірографію, ехометросальпінгоскопію. Всі обстеження проводяться на сучасному обладнанні провідних світових виробників.
вул. Бойчука, 18А
Печерський, м.Звіринецька
Медицинский центр Центр здоровой жизни объединяет традиционную и нетрадиционную медицину, что значительно повышает эффект лечения и благоприятно влияет на самочувствие пациентов. Кроме того, в данном медицинском учреждении широко используются традиционные методы диагностики для постановки точного диагноза: ультразвуковая диагностика, эндоскопические методы исследования, дуплексное сканирование, функциональная диагностика и др.
вул. Предславинська, 29
Печерський, м.Палац Україна
Амбулаторія «Шанс» пропонує послуги точних ультразвукових і лабораторних досліджень в напрямку чоловічого і жіночого репродуктивного здоров'я. Вигідним відмінністю обстеження в амбулаторії є те, що всі дослідження здійснюються під керівництвом лікарів-експертів, опитаних акушерів-гінекологів, урологів, бактеріологів. В амбулаторії «Шанс» потрібну вам діагностику можна знайти максимально швидко і комфортно.
вул. Кіквідзе, 18а
Печерський, м.Звіринецька
Клиника Excelline (Yarema Dental) предлагает пациентам высококачественную диагностику в стоматологии. В клинике представлено современное оборудование для КТ и рентген-диагностики
ул. Ежи Гедройца, 6
Печерський, м.Палац Україна м.Олімпійська
вул. Стрітенська, 4/13
Печерський, м.Золоті ворота
Гінекологічний центр «Надія» на Володимирській спеціалізується на проблемах репродуктивного здоров'я жінок та проводить точну діагностику. Серед лікарів цього центру висококваліфіковані фахівці, які пройшли навчання у найкращих клініках.
вул. Володимирська, 69
Печерський, м.Університет м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв
Ми застосовуємо точні методи діагностики щоб бути на крок попереду виникнення серйозних стоматологічних захворювань. Ми переконані в тому, що серйозна стоматологія не може існувати без застосування провідних технологій та результаті інноваційних світових досягнень.
вул. Василя Тютюнника, 37/1, «Престиж Хол»
вул. Старонаводницька, 13, Царське Село
Печерський, м.Печерська