вул. Я. Мудрого, 30а
Київський, м.Ярослава Мудрого
пр. Героїв Харкова 257, каб. 807
Немишлянський, м.Палац Спорту
Медичний центр «ОКО» - один із провідних офтальмологічних закладів Харкова та України. Передове обладнання, досвічені лікарі, демократичні ціни, а головне - відношення до пацієнту, як до рідного. До ваших послуг: комплексна діагностика зору; лазерна корекція; хірургія катаракти та глаукоми; вітреоретинальна хірургія; дитяча офтальмологія; оптика; нічні лінзи Paragon; блефаропластика; лазерне та медикаментозне лікування сітківки; хірургія повік і кон’юнктиви і ще багато чого. «ОКО» допоможе побачити світ у всій красі. Час бачити більше!
провулок Отакара Яроша, 12-А
Шевченківський, м.Ботанічний сад
У нашому кардіологічному центрі лікарі діагностують будь-яку патологію серця та розробляють індивідуалізований план лікування. Здійснюють моніторінг лікування пацієнтів з хронічними серцевими захворюваннями. У нас Ви завжди отримаєте рекомендації з профілактики серцевих захворювань та ризиків їх виникнення, зможете пройти курс інфузійної терапії та отримати інші послуги
вул. Ахсарова 4/6-А
Шевченківський, м.Олексіївська
пр-т Героїв Харкова, 137
Салтівський, м.Захисників України
вул. Георгія Тарасенка, 40 (колишня Плеханівська)
Слобідський, м.Левада м.Спортивна м.Метробудівників
ANALITYKA – це мережа лабораторних та медичних центрів для комплексної турботи про ваше здоров'я!
вул. Полтавський шлях, 155
Новобаварський, м.Холодна гора