Центр діагностики Святої Марії на Кульпарківській 35
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Центр діагностики Святої Марії надає послуги комп'ютерної томографії (КТ) та магнітно-резонансної томографії (МРТ). Ми маємо широкий спектр обстежень, експертні висновки, використовуємо передове обладнання та пропонуємо доступні ціни. Все це гарантує високу якість діагностики та комфорт для наших клієнтів. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Процедура проходження КТ/МРТ обстеження в Центрі діагностики Святої Марії дбайливо організована з метою забезпечення максимального комфорту та точності діагностики для наших пацієнтів.
Як пройти КТ/МРТ обстеження:
- За направленням лікаря:
Ви можете прибути на обстеження з направленням від будь-якого медичного фахівця.
- Самостійно:
У разі самостійного вирішення пройти обстеження, слід передбачити консультацію з лікарем-радіологом Центру діагностики Святої Марії. Під час цієї зустрічі лікар допоможе визначити доцільність обстеження та вибрати ділянку для сканування.
Отримання результатів:
Надруковані результати:
Вони надаються відразу після проходження дослідження при необхідності.
Цифрові носії:
Ви можете отримати результати на CD-диску або USB-носії.
Діагностичний висновок: Виданий лікарем-радіологом через 1-2 години після обстеження, або наступного дня у складних випадках.
Способи отримання висновку:
Висновок можна отримати особисто, електронною поштою або через месенджери.
Подальші консультації:
- Наші пацієнти мають можливість звертатися до лікаря-рентгенолога Центру для отримання консультацій щодо результатів обстеження та рекомендацій наших спеціалістів.
Обладнання:
Центр діагностики Святої Марії використовує передове медичне обладнання:
- Магнітно-резонансні томографи (1,5 Тесла): Philips Achieva
- Мультиспіральний комп’ютерний томограф: Philips Brilliance CT 64
Принципи роботи:
Центр працює за консиліумним підходом, залучаючи вузькопрофільних спеціалістів за потреби, для найкращих результатів діагностики та лікування.
Таким чином, обстеження в Центрі діагностики Святої Марії гарантує високу точність діагностики та доступ до передових медичних технологій і консультацій висококваліфікованих фахівців.
Перевірені відгуки про ДЦ
Задоволена візитом, прийняли в обраний час, кваліфіковане та ввічливе обслуговування, все на високому рівні, дякую.
Приємний, ввічливий персонал, роботу свою зробили добре, зауважень не було