МДЦ Експерт Кропивницький
МДЦ Експерт Кропивницький — це діагностичний центр, у якому проводять дослідження і з використанням інноваційних технологій зарубіжного виробництва. У ДЦ працюють досвідчені лікарі, які можуть швидко і якісно діагностувати патологію у пацієнтів ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
МДЦ Експерт надає можливість жителям Кропивницького отримувати якісні діагностичні послуги на сучасному і сертифікованому обладнанні закордонного виробництва.
Обладнання
У центрі доступне таке обладнання, як:
- Ультразвуковий апарат Toshiba APLIO ™ 400. Якісно візуалізує стан внутрішніх органів.
- Комп'ютерний томограф (КТ) Toshiba «Aquilion 16». Допомагає краще оцінити стан організму, поширеність і розвиток патологічного процесу.
Переваги діагностичних центрів «Експерт»:
- Сучасне обладнання
- Консультації досвідчених фахівців
- Доступні ціни
- Комфортні умови проведення діагностики
- Широкий вибір діагностичних послуг
Перевірені відгуки про ДЦ
Проходила УЗД щитоподібної залози у лікаря Басенка Валентина Валентиновича — залишилась дуже задоволена. Лікар продемонстрував високий професіоналізм, глибоку компетентність та щиру уважність до пацієнта. Прийом пройшов у спокійній, доброзичливій атмосфері. Усе пояснив чітко та зрозуміло, відповів на всі мої запитання і приділив достатньо часу для огляду. Відчувається, що лікар дійсно піклується про пацієнтів. Щиро дякую за якісну діагностику. Рекомендую Басенка Валентина Валентиновича як досвідченого й уважного спеціаліста.
Було дуже комфортно перебувати у цій клініці. Дуже сподобався лікар, який проводив діагностику. Надзвичайно гарний лікар, привітний та уважний. Також на рецепції працюють дуже уважні та привітні дівчата.
Виконувала діагностику в клініці, все дуже сподобалось, чудова клініка, персонал дуже ввічливий, дуже привітний та чемний, все дуже гарно виконали, я дуже вдячна, зауважень не маю.
В клініці кондиціонери працюють, дуже чисто, акуратно, персонал хороший та ввічливий. Рекомендую
Молодці дівчата на рецепції. Все сподобалось