Медичний центр МЕДАНТА на м.Іподром
МЦ «МЕДАНТА» - багатофункціональний медичний центр для всієї родини, що надає широкий спектр якісних медичних послуг та має дозвіл на оформлення лікарняних листів. Медичний центр надає широкий спектр медичних послуг: вакцинація, консультації, лабораторна діагностика, лазерне видалення судин, плазмоліфтинг, складання програм лікування, добове моніторування ЕКГ (холтер), ультразвукова діагностика, денний стаціонар. ще
- Пн-Пт: 9:00-14:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
вул. Маршала Конєва, 5Д ЖК «Еврика». На карті
Голосіївський , м.Іподром
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Співробітники медичного центру – досвідчені лікарі, висококваліфіковані професіонали, які мають великий досвід у медичній практиці, які регулярно підвищують рівень своїх знань на профільних курсах, конференціях та семінарах.
МЦ «МЕДАНТА» надає широкий спектр медичних послуг:
- вакцинація
- консультації
- Лабораторна діагностика
- лазерне видалення судин
- плазмоліфтинг
- складання програм лікування
- добове моніторування ЕКГ (холтер)
- ультразвукова діагностика
- індивідуальний підхід
- комфортні умови
- сучасне обладнання
Перевірені відгуки про ДЦ
Останнім часом тільки цією клінікою і користуємося для діагностики. Нам все подобається та все влаштовує.
Була в даній клініці перший раз. Дуже задоволена візитом.
Дуже все сподобалося в цій клініці. Сама клініка дуже комфортна, все добре було.
Добре провели діагностику, обслуговування сподобалося, зауважень немає. Дякую!
Сподобалося усе в цій клініці, все було нормально.