Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

«Медсейв +» - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту.

• пн - нд : 8:00 - 21:00

вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх

Шевченківський, м.Нивки

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Тетяна, 11.08.26

В клініці все добре, хороший сервіс. Лікар, який проводив діагностику треморографію, також дуже хороший,  професіонал, на прийомі все було добре

Каріна, 10.08.26

Артем, 27.07.26

Все пройшло по плану без затримок, опис надали швидко. Я задоволений наданою послугою.

Сергій, 15.07.26

В клініці все сподобалося. Зручне місцерозташування, хороший приємний персонал. Дуже сподобалася адміністраторка на рецепції. Відразу отримала результати, в паперовому вигляді. Лікар, яка проводила діагностику коректна, мені сподобалося. Все пояснила за результатами обстежень, я надзвичайно задоволена візитом у клініку.

Ірина, 13.07.26

Галина, 09.07.26

Сергій, 01.07.26

Мені дуже сподобалася робота лікаря, який проводив діагностику. Дуже уважний, дуже багато знає, добре все зробив.

Ольга, 19.06.26

Михайло, 17.06.26