МедЦентрСервіс, медична клініка

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Медична клініка МедЦентрСервіс надає пацієнтам можливість пройти УЗД-діагностику і функціональну діагностику, а також зайнятися лікуванням хвороб за такими напрямками: дерматологія, гінекологія, маммология, урологія, проктологія, андрологія, венерологія, сексопатологія, косметологія. Ефективне лікування та комфортне перебування - кілька переваг клініки з цілого ряду, які відчуває кожен пацієнт в стінах даного медичного закладу. Наприклад, високоінформативна діагностика, проведення якої можливо завдяки інноваційній технічної оснащеності клініки, дозволяє успішно проводити курс лікування. ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-14:00
  • Вс: выходной

вул. Кловський узвіз, 18. На карті

Печерський , м.Арсенальна, м.Кловська, м.Печерська

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Медична клініка МедЦентрСервис працює в наступних напрямках: андрологія, урологія, проктологія, гінекологія, дерматологія, косметологія, венерологія, сексопатологія, маммология. На окрему увагу заслуговує можливість пройти в стінах клініки УЗД-діагностику, а також функціональну діагностику, що істотно заощаджує час пацієнтів, адже прийшовши на консультацію до лікаря при необхідності можна відразу обстежитися.

Види діагностики, які проводять в медичній клініці МедЦентрСервіс:

• УЗД:
    • органів черевної порожнини;
    • нирок, сечового міхура і простати;
    • органів мошонки;
    • УЗД в гінекології (вагінальний датчик);
    • молочних залоз;
    • щитовидної залози.
  • діагностика волосся, а також шкіри голови:
    • визначення типу шкіри голови і волосся;
    • дослідження загального стану шкіри голови і волосся;
    • визначення кількості, стану і розміру волосяних фолікул;
    • дослідження стану волосся від кореня до кінчика (по довжині);
    • для діагностики алопеції (облисіння) проводиться підрахунок на квадратний сантиметр щільності волосся, підрахунок в різних зонах голови кількості волосся, а також розрахунок кількості волосся (загального);
    • дослідження співвідношення в різних зонах голови волосся різного діаметру;
    • оцінка інтенсивності випадання волосся, швидкості і фаз росту волосся;
    • дослідження волого-регулюючих і себо-регулюючих процесів в волоссі і фолікулах (волосяних) від коренів і до кінчиків;
    • представлення отриманих даних (графіки), а також наочне зіставлення даних з нормами (для брюнетів, блондинів, шатен і рудих).
  • дослідження (дерматоскопічне) шкірних пігментних утворень;
  • рання діагностика меланом;
  • проведення загального аналізу сечі в будь-який час дня в найкоротші терміни: пацієнт отримує результат аналізів відразу ж під час прийому у лікаря, завдяки чому лікування може бути призначено під час первинної консультації у фахівця, а не при повторному візиті до лікаря;
  • люмінесцентна діагностика дерматологічних захворювань (стригучий лишай, грибкові ураження шкіри, мікотоксинів і ін.);
  • гінекологія:
    • кольпоскопічні діагностика за такими класифікаціями: Римська 1990 року, професора Є.В. Коханевич, Ріо-де-Жанейро 2011, Барселонская 2003 р .;
    • сальпінгографія (дослідження маткових труб і порожнини матки).
  • проктологія (аноскопія, ректороманоскопія, колоноскопія, іригоскопія);
  • урологія:
    • бужирование застосовується для діагностики захворювань уретри;
    • катетеризація уретри, сечового міхура і сечоводів (діагностика деяких захворювань);
    • рентгенологічне дослідження;
    • сцінтіографіі (радіоізотопна ренографія) нирок;
    • уретроскопія (дослідження слизової оболонки сечівника);
    • урофлоуметрия;
    • цистоскопія.

Устаткування медичної клініки МедЦентрСервис:

• система ультразвукової діагностики MyLab 20 plus (УЗД) з конвексним, лінійним, вагінальним і ректальним датчиками;
  • діагностична тріхоскопіческая система Aramo SG (єдина в своєму роді модель з вбудованою лампою (ультрафіолетової), призначеної для стерилізації лінз);
  • дерматоскоп Heine Delta 20 (Німеччина);
  • аналізатор сечі DocUReader 77 Elektronika (Угорщина);
  • лампа Вуда;
  • кольпоскоп МК-200 з цифровою відеосистемою.

Мене все влаштувало в клініці, професіоналізм лікаря-діагноста, відношення персоналу, я дуже задоволена, дякую.

Тетяна, 14.01.2025

Прийом пройшов максимально комфортно, дуже задоволена! Нарешті знайшла чудову чуйну лікарку.

Марія, 04.11.2024

Дуже сподобався візит в клініку на діагностику. Скоробагатий В'ячеслав Цезаревич і Кривошеїна Тетяна Юріївна - дуже хороші спеціалісти! Гарний прийом, УЗД пояснили і все коментували.  Дуже уважні, дуже компетентні лікарі. Маю надію що будемо надалі співпрацювати

Ірина, 25.10.2024

Візит добре пройшов у цю клініку. Питань немає абсолютно ніяких, було все виконано оперативно та якісно.

Олексій, 18.05.2024

Клініка хороша, зручна, комфортна. Все дуже сподобалося у цій клініці.

Олександр, 27.03.2024
Дивитися всі відгуки