"Мати та дитина" на Оболоні
«Мати та дитина» є спеціалізованими медичними установами, фахівці яких на професійному рівні займаються проблемами репродуктивного здоров'я, вагітності, пренатальної діагностики, гінекології та урології. Щорічно в центрах «Мати та дитина» допомогу отримують сотні пар, які мріють стати батьками. Кожного пацієнта центру «Мати та дитина» оточує турбота, комфорт та психологічна підтримка ще
- Пн-Пт: 9:00-17:00
- Сб: выходной
- Вс: выходной
просп. Володимира Івасюка 8, корп. 4. На карті
Оболонський , м.Оболонь
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Клініка на проспекті Героїв Сталінграда - третій філія мережі медичних центрів «Мати та дитина». Клініка на Оболоні відкрито в середині осені 2013 року, вона є новітньою філією мережі, експертним центром зі спостереження вагітності.
Напрямки роботи центру на Оболоні:
- школа майбутніх батьків;
- пренатальна діагностика;
- спостереження вагітності;
- лабораторні дослідження;
- гінекологія;
- лікування безпліддя
У філії на Оболоні лікарі займаються:
- спостереженням за вагітністю (нормальної/с підвищеними ризиками);
- лікуванням:
- хвороб з гінекологічного профілю;
- різних порушень менструального циклу;
- патологій, що виникають у шийці матки;
- патологічного клімаксу;
- хвороб тазових органів запальної природи.
Оскільки, спостереження вагітності є передовим напрямком роботи центру на Оболоні, у «Мати та дитина» зібрано найкраще обладнання для кваліфікованого контролю за вагітністю.
Переваги клініки на Оболоні:
- клініка укомплектована штатом лікарів-професіоналів (акушерами-гінекологами, УЗД-фахівцями та ін.);
- у клініці представлені різні апарати для діагностики від лідерів ринку медобладнання;
- у клініці діють вигідні комплексні програми, в рамках яких і спостерігаються майбутні мами. Програми включають:
- консультації вузькопрофільних лікарів;
- консультації акушерів-гінекологів;
- проведення необхідних клінічних/біохімічних аналізів;
- ЕКГ;
- проведення генетичних тестів;
- проведення ультразвукових досліджень;
- пренатальний скринінг та ін.
Перевірені відгуки про ДЦ
Уважний спеціаліст ! Відповів на усі запитання! Прийду ще.