Кліника сімейного здоров’я «ДЖИ АЙ МЕД»

Діагностичний центр

Клініка GI Med надає своїм пацієнтам діагностичні послуги найвищої якості. У клініці проводять УЗД-діагностику, ЕКГ, біопсію, кольпоскопію, ФГДС. Фахівці клініки мають великий досвід роботи, а сама клініка обладнана новою сучасною апаратурою ще

• Пн-Пт: 9:00-18:30
  • Сб: 9:00-15:00
  • Нд: вихідний

бул. Миколи Руденка, 14Д. На карті

Святошинський , м.Академмістечко, м.Житомирська, м.Святошин

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

У клініці GI Med надають діагностичні послуги найвищої якості. У GI Med є все необхідне обладнання для проведення ультразвукової діагностики організму, функціональної діагностики серцево-судинної системи, гінекологічного обстеження, діагностики вагітності. Клініка обладнана новою медичною апаратурою та матеріалами.

Клініка GI Med пропонує такі діагностичні послуги, як:

• ЕКГ
  • Біопсія
  • Доплерографія судин
  • УЗД органів і систем організму (нирок, молочних залоз, органів малого тазу)
  • УЗД при вагітності
  • ФГДС
  • Кольпоскопія

Переваги клініки GI Med:

• Сучасне обладнання
  • Висококваліфіковані фахівці
  • Доступні ціни
  • Комфортні умови

Диагностику провели очень хорошо, доктор УЗИ специалист очень замечательный. Доктор знаем давно, обращались раньше в другую клинику. Доктора нам порекомендовали, доктора знаем, в клинику целенаправленно шли именно к этому доктору

Юрій, 02.04.2025

Чудова клініка, лікарі у клініці прекрасні спеціалісти. Загалом все супер пройшло. Дуже ця клініка подобається.

Тетяна, 06.08.2024

Усе сподобалось - сервіс, як зустріли, провели УЗД. Загалом, я отримала бажане.

Юлія, 21.05.2024

Нам пощастило потрапити до тямущого, кваліфікованого лікаря, сподобалось обслуговування, гарний адміністратор. Візит пройшов добре, залишився цілком задоволеним.

Олександр, 03.05.2024

Дуже сподобалася клініка. Було доволі зручно, комфортно у цій клініці. Дуже привітний, ввічливий персонал.

Валерія, 09.04.2024
Дивитися всі відгуки