Відгуки про діагностичний центр Київмед, мрт-центр
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Нд: вихідний
вул. Багговутівська, 1, корпус №9 (терапевтичне відділення). На карті
Шевченківський
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Не якісну мені видали плівку МРТ грудного відділу і не сподобався інтер'єр в клініці.
До мене дуже гарно віднеслися, та приємний персонал. Мені все сподобалось
Не удобное расположение клиники, и нет указателей, чтобы найти это здание. Единственное что не понравилось, а так в клинике профессиональный персонал и огромные молодцы.
Попала на визит по времени, хорошее отношение к пациентам, очень чисто и комфортно.
Хотілось щоб покращили інтер'єр та вбиральню
Дуже уважні дівчата на рецепції, комфортно та чисто.
На прийомі було все добре, відношення добре, але знімок діагностики не відповідає якості, знімок не підійшов для нейрохірургії. В клініці дуже слабий апарат. Якість обладнання в клініці бажає бути кращим.
Все понравилось. Вежливое обслуживание , приятный персонал. Понравилась пунктуальность клиники.
Привітний персонал, гарні умови, є де присісти, дуже чисто та комфортно.
Очень приятные работники, принимают очень с уважением. мне все понравилось.
Высокий профессионализм, не безразличное, очень внимательное отношение к пациенту.
Мне не понравилось что во время проведения диагностики, сотрудники ведут разговоры на посторонние темы, очень громко обсуждают личные проблемы. Я это не понимаю и меня это сильно отталкивает.
Все чудово. Привітні працівники, швидке обслуговування, прийшов навіть раніше назначеного часу, мене прийняли раніше. Все відбулось чудово. Результати прийшли вчасно як і на пошту, так і взагалі. В принципі я задоволений. Дякую.
Діагностика пройшла, чудово! Дуже професійна, ввічлива та привітна, лікарка. Мені, швидко віддали результати, не довелося довго чекати. Єдине, що мені не сподобалося, робота рецепції! Коли ти платиш гроші, то очікуєш на відповідний сервіс, а я отримала, тільки негатив. Хотілося б, більш ввічливого ставлення, до пацієнтів.
Очень понравилось. Вовремя, оперативно , культурно.
Все было отлично, обслуживание замечательно.
Всем осталась довольна. Там такое маленькое помещение, что там ничего улучшить наверное и нельзя, но в принципе очень доброжелательное, отзывчивое обслуживание. Все вовремя, все очень хорошо. После этого там еще машину ждала, мне предложили побыть там.
В клинике все прошло хорошо, не было никаких неприятный моментов. Я немного опоздал и это не составило никаких проблем, чтобы пройти все запланированные обследования. Поэтому все отлично.
Прием состоялся вовремя, все было быстро. Спасибо большое.
Врачи и девочки на рецепции замечательные. Все сделали хорошо.
Нам все нравится, мы регулярно ходим и записываемся туда.
Все сделали хорошо. Но ждала прием 40 минут, хотя пришла вовремя.
Все очень понравилось: обслуживающий персонал внимательный, доктора хорошие. Спасибо.
Быстро выдали результаты, всё четко, ясно было написано.
Все понравилось кроме того, что около одного часа ожидала результаты.