Відгуки про діагностичний центр Кардіологічний центр Рехаб
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Я еле нашла эту клинику, координаты никакие. ждала минут пятнадцать, пока меня приняли. Сам доктор не плохой, но я никому не порекомендую, потому что невозможно найти. Доктор понравился, доктор приветливый был, ему "5". Но клиникой это трудно назвать, просто кабинет ультразвуковой диагностики.
Почну з того, що щоб знайти сам центр (точніше кабінет), треба було пройти невеликий квест. В повідомленні була вказана адреса Народного Ополчення 5. За цією адресою знаходиться Інститут хірургії. Ніяких вказівників і вивісок не було. Зайшли в Інститут спитати, але охоронець про Кардіологічний центр Rehab не чув. Пішли в поліклініку в реєстратуру - те ж саме, не чули про такий. Спитали охорону біля шлагбаума - вперше чує, вона ж передзвонила старшому секретарю і перепитала - секретар теж не знає про Центр Рехаб. Я набрала контактний номер з повідомлення, оператор doc.ua сказала, що зв'яжеться з Центром і перетелефонує. В той час я знайшла сторінку Центру в інтернеті і побачила, що вказаний корпус 2. Пішли туди і якраз оператор продиктувала номер лікаря Центру. Підійшли до корпусу - і дійсно, там висіла табличка Кардіологічного центру Rehab. Зайшли всередину і спитали консьєржа, як пройти до Центру. Відповідь мене вбила :"тут такого нема". Я в шоці, як нема??? На дверях висить табличка???!!! Набрала номер з таблички (лікаря) і вона вже сказала йти на другий поверх - там вже були ще дві таблички. Ура!!! Ми знайшли цей кабінет! Тепер про клініку. Кабінет новий, з новими велосипедами. Приємна і ввічлива лікар розпитала про причину обстеження, скарги. Вона працює кардіологом в Інституті кардіології. Кваліфікована, професійно провела обстеження, проконсультувала, детально все розказала та дала рекомендації. Отже, до роботи Центру ніяких претензій нема, все сподобалося. Але треба повісити хоч якісь вказівники.