Інноваційна діагностика на Ревуцького
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
МРТ-центр на вул. Ревуцького є одним з нашої мережі діагностичних МРТ-центрів у м.Києві, яка працює з 2010 року. Перевагами цього центру є зручне розташування - в 5 хвилинах ходьби від метро Харківська, конкурентні ціни, графік роботи без вихідних, виконання повного сучасного обсягу МРТ-досліджень. Діагностика у центрі проводиться на МРТ-апараті Siemens Avanto 1,5 TL. Знижка 5%, при замовленні онлайн. Безкоштовний Wi-fi. Наявність парковки. ще
Магнітно-резонансна томографія (МРТ), безумовно, є сучасним високотехнологічним методом діагностики.
Діагностичний МРТ-центр ІННОВАЦІЙНА ДІАГНОСТИКА на вул. Ревуцького у м.Києві є одним з нашої мережі діагностичних МРТ-центрів.
Дослідження в наших центрах проводяться на томографах Siemens та General Electric, які є в МРТ технології є беззаперечними лідерами.
Висококваліфікований медичний персонал в наших діагностичних центрах стабільно і, що дуже важливо, практично у незмінному складі працює вже протягом більше 10 років.
Дослідження у центрі на вул. Ревуцького 44а виконуються на МРТ-апараті Siemens Avanto 1,5 Тесла. Перевагами цього центру є конкурентна ціна у порівнянні з цінами конкурентів, можливість виконання повного спектру сучасних МРТ-досліджень, включаючи як стандартні (МРТ відділів хребта, голови, суглобів) так і складні (МРТ анатомічних ділянок, порожнин, МРТ з контрастом і т.п.) зручний графік роботи з 8.00 до 20.00 без вихідних, близька відстань до метро Харківська, наявність єдиного колл-центру мережі, що дає змогу записати пацієнта на центр та час дослідження максимально до його бажання та швидке надання заключення лікаря – до 2-х годин після дослідження.
Результати дослідження за вимогою пацієнта можуть видаватися на рентгенівській плівці, CD-диску, USB-флешці, а також надсилатися на файлообмінник у вигляді Dicom-файлів з посиланням на них на електронну пошту.
В усіх наших центрах виконується повний спектр сучасних МРТ-досліджень.
У наших центрах ціна на магнітно-резонансну томографію одна з кращих в Києві.
Всі спеціальні аплікаційні роботи, а також технічне обслуговування нашого апарату здійснюється аплікаторами та інженерами німецької компанії Medizintechnik Gmbh (Бонн, Німеччина).
Запис на МРТ проводитися за телефонами вказаними в розділі Контакти або онлайн у нас на сайті. Також Ви можете записатися онлайн зі знижкою ~5%.
Є парковка!
Є можливість оплати картою!
В наших центрах безкоштовний WiFi!