Отзывы о диагностическом центре Инновационная диагностика на Ревуцкого
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Мені сподобалось що не треба чекати, прийняли по часу. МРТ було проведено чітко, все мені пояснили та конструктивно поспілкувались, без затримки був готовий опис. Я дуже всім залишилась задоволена.
В клініку зверталися на МРТ колінного суглоба. В клініці підписали договір на проведення обстеження, з цим ми погоджуємося. До обстеження пацієнт має спочатку заплатити за послугу і тільки потім МРТ. Ми не розуміємо чому ми маємо наперед сплачувати за послугу, яку ще не провели. Цей момент трохи засмутив, мабуть, це така політика клініки, так вимагає керівництво клініки. Висновок діагностики отримали з затримкою, на електронну пошту чомусь одразу не змогли відправити, довелось дзвонити й писати. Є питання до самого висновку МРТ. В опису МРТ була картина взагалі не така яка насправді, це нас дуже роздратувало. В описі була інформація що був перелом, в той же вечір пішли й зробили рентген, ніякого перелому не було. Ми незадоволені як працює клініка
Все було добре
Все було чудово отримала всю послугу дуже задоволена прийшла раніше вони прийняли клієнтоорієнтоване вдячна дякую