Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Генератор в клініці
  • Wi-Fi зона

Медичний центр Healthy&Happy на просп. Берестейскому – це багатопрофільний медичний центр для чоловіків та жінок. Ми надаємо тут медичні послуги, як первинної медичної допомоги (терапевт), так і спеціалізовані медичні послуги з акушерства і гінекології, хірургії, неврології, лабораторної та інструментальної діагностики для дорослих.

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • нд : вихідний

просп. Берестейський, 65

Святошинський, м.Святошин м.Нивки

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все дуже сподобалося у цій клініці.

Юлія, 30.04.26

В клініку зверталася на рентгенографія органів грудної клітини. Все було швидко, зручно, черги не було, одразу прийняли. Лікар швидко все зробив і дуже швидко надали письмовий висновок обстеження

Жанна, 13.02.26

Професійні лікарі в клініці мені дуже сподобалось на візиті

Лариса, 13.02.26

Все добре було на візиті, дякую. Комфортні умови, швидко прийняли, одразу надали висновок за результатами обстежень.

Галина, 09.02.26

Анастасія, 30.01.26

Я був записаний на рентген діагностику до даної клініки, все швидко, якісно та вчасно виконали, майже одразу отримав результати дослідження, впевнено можу поставити п'ять балів. Дякую.

Віктор, 05.01.26

Віталий, 20.12.25

В клініку зверталась на рентгенологічне обстеження. Мені дуже все сподобалось, все було дуже добре. Якщо буде необхідно, то надалі буду звертатись саме в цю клініку

Наталья, 01.12.25

Мене все влаштувало.

Аліна, 14.11.25

Були в цій клініці на діагностиці, виконували рентгенографію, можемо поставити п'ять балів за візит, мене все влаштувало, клініка дуже гарна,  співробітники клініки також чудові.

Ольга, 12.11.25
Центри поблизу