Діагностичний центр

Експерти, лікарі вищої категорії і кандидати медичних наук, доценти та асистенти клінічних кафедр медичного університету, націлені на «мозковий штурм» для вирішення складних ситуацій в області внутрішньої медицини, кардіології, спортивної медицини, акушерстві та гінекології. У клініці активно використовується віддалений аналіз кардіологічних досліджень; холтерівське моніторування ЕКГ, яке полягає в тривалій реєстрації ЕКГ в умовах щоденної активності пацієнта з подальшим аналізом отриманої записи - це лише незначна частина можливостей

• пн - пт : 9:00 - 18:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • нд : вихідний

вул. Павла Полуботка 52

Деснянський, м.Чернігівська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Валентин, 26.11.25

Доволі хороший лікар проводив діагностику. У клініці дуже приємний медперсонал, який гарно виконує свою роботу. Візит пройшов добре, мені тут дуже все сподобалося. Тепер буду звертатися тільки в цю клініку за допомогою.

Ганна, 30.10.25

Сподобалось відношення в клініці. Все було добре

Андрій, 25.10.25

Все дуже сподобалося у клініці.

Ольга, 24.10.25

У перше була на візиті у цій клініці, мені тут дуже все сподобалося. Атмосфера перебування душевна, все зручно та комфортно. Візит пройшов дійсно нормально.

Наталія, 24.10.25

Було дуже комфортно та приємно , спокійно з лікарем. Все сподобалось дякую

Анастасія, 18.10.25

Сергій, 24.09.25