Оксфорд Медикал (Oxford Medical) Ірпінь
Клініка Оксфорд Медікал (Oxford Medical) - це сімейний медичний заклад, що надає своїм пацієнтам медичні послуги на європейському рівні обслуговування. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Перевірені відгуки про ДЦ
Залишилися не задоволена візитом в цю клініку. Спеціально упродовж двох місяців чекала на візит саме в цю клініку і до лікаря який мені був потрібний. Все прораховувала і в результаті лікаря потрібного так і не було. Перед тим ще уточнювала у клініці чи буде цей лікар, мене запевнила що так. Я все відклала, відпросилася на роботі, саме у суботу приїхала на восьму ранку, а мені просто сказала лікар в цей день не приймає. Мені ось таке недбале відношення до пацієнтів дуже не сподобалося. Я все розумію бувають різні ситуації, але попередити якось можна було. Чесно користувалася медичними послугами цієї клініки в інших містах, такого ніколи ніде не було. Візитом залишилася насправді дуже незадоволена.
Візит пройшов просто чудово у цій клініці, залишилися усім максимально задоволені.
В клініки в загалом дуже якісне обслуговування на ресепшені приймають проводять пояснюють
Сподобалося його відношення до роботи професіонал і спілкування з ним було само найкраще враження
Записувався на діагностику, все пройшло добре.