Оксфорд Медикал (Oxford Medical) Ірпінь

Діагностичний центр

Клініка Оксфорд Медікал (Oxford Medical) - це сімейний медичний заклад, що надає своїм пацієнтам медичні послуги на європейському рівні обслуговування. ще

• Пн-Сб: 8:00-21:00
  • Вс: 8:00-16:00

вул. Університетська 2/1 корп.3. На карті

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Залишилися не задоволена візитом в цю клініку. Спеціально упродовж двох місяців чекала на візит саме в цю клініку і до лікаря який мені був потрібний. Все прораховувала і в результаті лікаря потрібного так і не було. Перед тим ще уточнювала у клініці чи буде цей лікар, мене запевнила що так. Я все відклала, відпросилася на роботі, саме у суботу приїхала на восьму ранку, а мені просто сказала лікар в цей день не приймає. Мені ось таке недбале відношення до пацієнтів дуже не сподобалося. Я все розумію бувають різні ситуації, але попередити якось можна було. Чесно користувалася медичними послугами цієї клініки в інших містах, такого ніколи ніде не було. Візитом залишилася насправді дуже незадоволена.

Інна, 24.05.2025

Візит пройшов просто чудово у цій клініці, залишилися усім максимально задоволені.

Леся, 13.05.2025

В клініки в загалом дуже якісне обслуговування на ресепшені приймають проводять пояснюють

Володимир, 03.05.2025

Сподобалося його відношення до роботи професіонал і спілкування з ним було само найкраще враження

Анатолій, 03.05.2025

Записувався на діагностику, все пройшло добре.

Богдан, 03.05.2025
Дивитися всі відгуки