Базисмед, медичний центр

Діагностичний центр
  • Паркінг,

«Базисмед» — медичний центр широкого профілю в Чернівцях. В основі діяльності закладу доказова медицина та інновації. Тут можна зробити УЗД з еластографією, скринінг вагітності, повний комплекс ендоскопічних досліджень, записатись на консультацію до лікарів-спеціалістів понад 25 спеціалізацій, вилікувати варикоз, видалити невуси, зробити інші хірургічні втручання, здати аналізи в лабораторії, підписати декларацію з сімейним лікарем. ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 8:00-15:00
  • Вс: выходной

вул. Рівненська, 5а. На карті

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Лікарів можна викликати додому. Доступні віддалені онлайн-консультації.

Медичний центр «Базисмед» надає послуги з репродуктології, планування та ведення вагітності під наглядом досвідчених акушерок-гінекологинь зі стажем від 20 років.

Заклад приймає пацієнтів з 2012 року. В штаті понад 100 лікарів/

У МЦ «Базисмед» працюють три підрозділи:

Діагностичне відділення:

• магнітно-резонансна томографія | МРТ;
  • ультразвукова діагностика для дорослих та дітей;
  • УЗД з еластографією;
  • пункції під контролем УЗД;
  • 3D і 4D-УЗД для вагітних;
  • ЕКГ і Холтер ЕКГ та АТ;
  • ендоскопія (колоноскопія, цистоскопія, гастроскопія, гістероскопія); ○ дерматоскопія (огляд новоутворень шкіри);
  • трихоскопія;
  • урофлоуметрія;
  • дихальний тест | Gastrolyzer

Лікарське відділення:

• алерголог-імунолог дитячий;
  • гастроентеролог-дієтолог дорослий та дитячий;
  • флеболог;
  • гінеколог дорослий та дитячий;
  • репродуктолог;
  • дерматовенеролог та дерматокосметолог;
  • трихолог;
  • ендокринолог дорослий та дитячий;
  • інфекціоніст дорослий та дитячий;
  • кардіолог дорослий та дитячий;
  • мамолог;
  • масажист;
  • невролог дорослий та дитячий;
  • онкодерматолог;
  • отолринголог (лор) дорослий та дитячий;
  • сурдолог дорослий та дитячий;
  • педіатр, сімейний лікар та терапевт;
  • проктолог;
  • психолог дорослий та дитячий;
  • травматолог-ортопед дорослий та дитячий;
  • уролог дорослий та дитячий;
  • нефролог;
  • хірург дорослий та дитячий.

Хірургічне відділення. Оперативні втручання та процедури одного дня включають:

• гінекологію (біопсія, видалення зовнішніх новоутровень, гістероскопія, видалення поліпів, ексцизія шийки матки, інтимна контурна пластика, пунктування кіст, лабіопластика та інше);
  • онкологію (видалення бородавок, папілом, родимок на тілі тощо);
  • проктологію (видалення зовнішніх гемороїдальних вузлів радіохвильовим апаратом, латексне лігування геморою, лікування анальних тріщин, прямокишкової нориці, трансанальне видалення поліпа, очисна клізма та інше);
  • травматологію (блокади, лікувальні пункції, розкриття бурси суглоба, лікування вальгусної деформації тощо);
  • урологію (бужування уретри, висічення поліпу, інстиляція сечового міхура, масаж простати, циркумцизіо та інші);
  • флебологію (лазерне лікування варикозу (ЕВЛК), мініфлебектомія, склеротерапія «судинних зірочок»);
  • хірургію дорослих та дітей (біопсія, видалення атером, папілом, гігром, гідраденіту, ліпом, бородавок, кліщів, сторонніх тіл, накладання швів та інші втручання).

Заклад добре відомий за кордоном: сюди для лазерного лікування варикозу без болю, загальної анестезії, розрізів і швів, без госпіталізації та реабілітації в стаціонарі приїжджають з Італії, Польщі, Угорщини, Румунії.

Додатково «Базисмед» надає такі послуги:

• медичні маніпуляції (вимірювання тиску, пульсу, температури, підшкірні, внутрішньом'язові та внутрішньовенні ін’єкції та крапельне введення ліків, забір біоматеріалу, антиген-тест на COVID-19);
  • видача медичних довідок;
  • вакцинація;
  • консультації по відеозв’язку;
  • вигідні комплексні пакети обстежень;
  • системи знижок та програми лояльності;
  • подарункові сертифікати.

Понад 70 % нових пацієнтів приходять до центру за рекомендацією знайомих, які проходили тут обстеження чи лікування.

Записувались в клініку на УЗД діагностику. Все пройшло добре. Комфорт на найвищому рівні, гарна клініка та гарні спеціалісти, діагностику провели дуже добре. Дякую!

Андрій, 23.04.2025

У клініці дуже все сподобалося. Візит чудово пройшов.

Юлія, 20.12.2024

В клініці все гарно, все прибрано, чистенько. Персонал привітний, все вислухали, ми задоволені візитом

Вадим, 18.10.2024

Дуже сподобався лікар який проводив діагностику. Все гарно та доступно пояснив. Загалом візит у цю клініку пройшов доволі добре.

Тетяна, 05.10.2024

Клініка дуже сподобалася. Все було дійсно на найвищому рівні, обслуговування у клініці чудове, персонал дуже привітний та ввічливий. Загалом атмосфера у клініці прекрасна, пройшло все супер

Єва, 25.07.2024
Дивитися всі відгуки