Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Перевірені відгуки про ДЦ
На мою думку, це одна з найкращих клінік, уже не вперше звертаюся у цю клініку. Користуємося медичними послугами цієї клініки майже всією сім'єю. Мені тут дуже все подобається і лікарі й адміністратори, тут завжди все супер.
Ця клініка дуже мені всім сподобалася. Лікар хороший, який проводив діагностику, дівчата хороші на рецепції й самі умови перебування у клініці також хороші. Загалом все добре було.
Прийшли на діагностику УЗД простати й відповідно нам зробили паралельно діагностику УЗД сечового міхура. В результаті взяли подвійний тариф, був з батьком, він був трішки здивований. Чи таке мало бути, чи ні, до кінця ми докладно не зрозуміли, але ми заплатили й все. На мою думку, про це нас можна було попередити завчасно. А так загалом візит пройшов непогано, при потребі в цю клініку звернемося ще.
Все сподобалося, швидко прийняли, лікар УЗД спеціаліст добрий, все розповів, пояснив, ми задоволені візитом
Дуже все добре було в цій клініці. Клініка мені дуже сподобалася. Візит пройшов в доволі комфортній та зручній атмосфері, медперсонал у клініці просто чудовий, все дійсно пройшло нормально.