Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Для ротової порожнини |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
EMOFORM Догляд за яснами Зубна паста з мінеральними солями, 75 мл.
Догляд за ротовою порожниною зі зміцнюючими мінеральними солями при запаленні ясен, зубному нальоті, підвищеній чутливості зубів і оголенні шийок зубів
Переваги
Рекомендується для щоденного застосування.
Спосіб застосування
Дорослим і п
Придбати Зубна паста EMOFORM (Емоформ) специальна Догляд за яснами 75 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Зубна паста EMOFORM (Емоформ) специальна Догляд за яснами 75 мл серед різних аптек міста становить 465.5 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Зубна паста EMOFORM (Емоформ) специальна Догляд за яснами 75 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Зубна паста EMOFORM (Емоформ) специальна Догляд за яснами 75 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Зубна паста EMOFORM (Емоформ) специальна Догляд за яснами 75 мл?” перед замовленням препарату.