Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дітям |
---|
Зубная паста R.O.C.S. Baby Нежный уход Душистая Ромашка предназначена для ухода за зубами малышей, начиная с самого раннего возраста.
Природные компоненты - экстракт ромашки и альгинат, который извлекают из морских водорослей, обеспечивают выраженное противовоспалительное действие.
Благодаря высокой концентрации ксилита обеспечивает высокую степень защиты от кариеса *, а также обладает свойствами пребиотика, нормализуя состав микрофлоры полости рта *, что является особенно важным свойством при дисбактериозах кишечника и молочницы полости рта.
Ксилит (10%) защищает от бактерий зубного налета *, вызывающих кариес * и восстанавливает баланс микрофлоры полости рта.
Экстракт ромашки и альгинат, изготавливаемый из морских водорослей, ухаживают за деснами в период прорезывания зубов и предотвращают воспаление *, уменьшают дискомфорт.
Приятный вкус любимой детской каши для гигиены с удовольствием. Гипоаллергенный продукт. *
* подтверждено лабораторными и клиническими исследованиями.
Aqua, Glycerin, Xylitol (10%), Silica, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Potassium (Sodium) Alginate, Lonicera Caprifolium Extract, Lonicera Japonica Extract, Sodium Benzoate, Xanthan Gum.
Придбати Зубна паста дитяча R.O.C.S. Baby Запашна Ромашка, 45 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Зубна паста дитяча R.O.C.S. Baby Запашна Ромашка, 45 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Зубна паста дитяча R.O.C.S. Baby Запашна Ромашка, 45 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Зубна паста дитяча R.O.C.S. Baby Запашна Ромашка, 45 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Зубна паста дитяча R.O.C.S. Baby Запашна Ромашка, 45 г?” перед замовленням препарату.