Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
як натуральний бета-каротин - 2,25 мг;
Марганець (з гліцинату марганцю) - 2 мг (13,75 мг);
Мідь (з амінокислотного хелату міді) - 0,5 мг (5,5 мг);
Суміш каротиноїдів (альфа-каротин, лютеїн, зеаксантин, криптоксантин) - 43 мкг;
Селен (як L-селенометіонін) - 25 мкг (6 мг).
У ритмі великого міста ми щодня стикаємося з проблемами відсутності продуктів харчування, збагачених необхідними вітамінами і мінералами. Найчастіше, дефіцит корисних речовин веде до погіршення здоров’я і стану організму в цілому. Також забруднення навколишнього середовища, вихлопні гази і багато інших несприятливих чинників – все це призводить до утворення вільних радикалів, які руйнують клітини нашого організму і провокують передчасне старіння.
Унікальний комплекс «антиоксидантна формула» діє відразу в двох напрямках
Придбати Солгар Антиоксидантна формула, капсули №30 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Солгар Антиоксидантна формула, капсули №30 серед різних аптек міста становить 555.16 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Солгар Антиоксидантна формула, капсули №30, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Солгар Антиоксидантна формула, капсули №30?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Солгар Антиоксидантна формула, капсули №30?” перед замовленням препарату.