Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Капсули |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Після |
Унікальність Солгар №7 полягає в його здатності покращувати рухливість та гнучкість суглобів, а також знімати больові відчуття всього за 7 днів при зручному прийомі капсули 1 раз на день. Солгар №7 більшою мірою необхідний тим, хто відчуває підвищені навантаження на суглоби, наприклад, при заняттях спортом або при надмірній масі тіла. А також людям, які не досягли бажаного ефекту при прийомі глюкозаміну і тим, хто раніше переніс травми суглобів.
капсула містить: активні речовини: вітамін С (Естер-С, аскорбат кальцію) – 100 мг, 5-локсин Адвансед (екстракт смоли босвелії (Boswellia serrata) - 100 мг, екстракт кореню куркуми (Сurcuma longa) – 50 мг, екстракт хряща UC-II – 40 мг (містить неденатурований колаген II типу – 10 мг), екстракт кори білої верби (Salix alba) – 35 мг, екстракт кореню імбиру (Zingiber officinale) – 35 мг, комплекс перців: порошок кайенського перцю (перець овочевий - плід) – 22 мг, екстракт чорного перцю (плід) - 5 мг; допоміжні речовини: наповнювач: целюлоза, антиспікаючий агент: двоокис кремнію аморфний, емульгатор: стеарат магнію.
по 1 капсулі на добу під час прийому їжі.
Индивидуальна непереносимість компонентів, лактація, вагітність.
Перед вживанням рекомендується проконсультуватися с лікарем.
Придбати Солгар №7 капсули №30 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Солгар №7 капсули №30 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Солгар №7 капсули №30, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Солгар №7 капсули №30?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Солгар №7 капсули №30?” перед замовленням препарату.