Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Шампунь |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Уникальный шампунь-эликсир, обогащенный 23 активными компонентами, специально разработан фармацевтами для интенсивного фито-ухода за ломкими и ослабленными волосами, склонными к выпадению. Эксклюзивная мягкая формула шампуня деликатно очищает волосы и кожу головы от загрязнений, даря свежесть и ультралегкость без утяжеления.
Результат: волосы крепкие, заметно более шелковистые, сияют здоровьем, красотой и полны силы для роста.
Придбати Шампунь-догляд для волосся GREEN COLLECTION (Грін колекшн) Проти випадіння та ламкості волосся 500 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Шампунь-догляд для волосся GREEN COLLECTION (Грін колекшн) Проти випадіння та ламкості волосся 500 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Шампунь-догляд для волосся GREEN COLLECTION (Грін колекшн) Проти випадіння та ламкості волосся 500 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Шампунь-догляд для волосся GREEN COLLECTION (Грін колекшн) Проти випадіння та ламкості волосся 500 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Шампунь-догляд для волосся GREEN COLLECTION (Грін колекшн) Проти випадіння та ламкості волосся 500 мл?” перед замовленням препарату.