Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
---|
Детское мыло Johnson's Baby с молоком, это средство для ухода за нежной кожей малышей, которое прекрасно подходит как мальчикам, так и девочкам.
Детское мыло с молоком, обогащенное увлажняющими и смягчающими компонентами, бережно очищает кожу малыша во время купания, защищая её от сухости.
Это мягкое детское мыло удобно помещается в руке, а его нежная формула подходит для мытья всего тела малыша.
Идеально для ежедневного ухода.
Гипоаллергенно.
Способ применения
Идеально подходит для ежедневного использования.
Намочите мыло, мягкими массажными движениями нанесите мыльную пену на загрязненные участки тела ребенка, вспеньте, затем тщательно промойте и промокните полотенцем.
Предостережение
Только для наружного применения.
Хранить в местах, недоступных для детей.
Срок годности
3 года.
Состав
Придбати Мило дитяче Johnson's Baby з молоком, 100 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Мило дитяче Johnson's Baby з молоком, 100 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Мило дитяче Johnson's Baby з молоком, 100 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Мило дитяче Johnson's Baby з молоком, 100 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Мило дитяче Johnson's Baby з молоком, 100 г?” перед замовленням препарату.