Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим, Аллергікам, Діабетикам |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Взаємодія з їжею: | До |
---|
діючі речовини: 1 таблетка містить глоду плодів екстракт густий (Crataegiae fructus extractum spissum) (3,0-3,3 :1), (екстрагент: етанол 70 % об/об), у перерахуванні на суху речовину – 43 мг, собачої кропиви екстракт густий (Leonuriae herba extractum spissum) (4,5-5,6 :1), (екстрагент: етанол 70 % об/об), у перерахуванні на суху речовину – 87 мг, таурин, у перерахуванні на 100 % суху речовину – 867 мг;
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, натрію кроскармелоза, магнію стеарат, кремнію діоксид колоїдний безводний.
- хронічній ішемічній хворобі серця;
- пострадіаційному синдромі.
Тривалість лікування та дозу визначає лікар індивідуально. Препарат застосовувати всередину, по 1-2 таблетки 3 рази на добу перед їдою. Курс лікування становить 3-4 тижні.
Досвіду застосування препарату для лікування дітей немає.
Придбати Кратал таблетки №60 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Кратал таблетки №60 серед різних аптек міста становить 278.02 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Кратал таблетки №60, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Кратал таблетки №60?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Кратал таблетки №60?” перед замовленням препарату.