Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | фіточай |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | До |
Декстроза, екстракт меліси 2,1 %, натуральний ароматизатор лимонна трава, екстракт фенхелю 1,6 %, екстракт кмину 0,2 %, екстракт анісу 0,2 %.
«Чай для підвищення лактації» Bebivita можна вживати з перших днів після пологів. До його складу входять натуральні екстракти лікарських трав, які сприяють підвищенню лактації.
Має приємний смак та аромат.
Без штучних ароматизаторів, без барвників, без консервантів, без ГМО.
Вживати з метою підтримки вироблення грудного молока. Вживати щоденно по 2-3 порції в теплому або гарячому вигляді.
Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компоненту продукту.
Неприпустимо використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування чайного напою.
Спосіб приготування однієї порції: дві чайні ложки «Чаю для підвищення лактації» Bebivita (8 г) додати до 200 мл кип’яченої теплої або гарячої води. За бажанням кількість води для розчинення може бути збільшена. Після перемішування напій готовий.
Готуйте завжди свіжі порції чаю. Не підсолоджувати!
Придбати Чай Bebivita для підвищення лактації 200 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Чай Bebivita для підвищення лактації 200 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Чай Bebivita для підвищення лактації 200 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Чай Bebivita для підвищення лактації 200 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Чай Bebivita для підвищення лактації 200 г?” перед замовленням препарату.