Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
---|
Кетонурія - накопичення в сечі людини надлишку кетонових тіл (ацетонуксусной кислоти і ацетону) в результаті порушення обміну жирів і засвоєння вуглеводів.
У нормі сеча не повинна містити ацетон. Або кількість кетонових тіл настільки мінімальна, що воно не визначається звичайними лабораторними методами. У домашніх умовах з цим можуть допомогти тест смужки на ацетон у сечі.
Ацетон в сечі в 90% випадків - це патологія вагітних жінок і дітей. У дорослих пацієнтів кетони в сечі з'являються в основному при захворюванні на цукровий діабет.
При кетонурии у дітей причиною є незбалансоване харчування, споживання їжі з великим вмістом тваринних білків, мінімальне споживання води, довгострокова безвуглеводна дієта.
При емоційних і фізичних навантаженнях, підвищеній температурі, коли запасу глікогену в організмі стає недостатньо, для виділення енергії і поповнення енергетичних ресурсів починається розпад жирів, при цьому утворюється багато кетонових тіл.
У період вагітності наявність кетонових тіл - це свідчення виникнення раннього токсикозу. Також причиною може стати незбалансована дієта - велике споживання жирів і вуглеводів і незначної кількості білків.
Крім неправильного харчування причиною кетонурии можуть бути різні захворювання:
Пухлини тонкого кишечника, шлунка доброякісні та злоякісні;
Некомпенсована стадія цукрового діабету;
Лейкози, лейкемія та інші форми раку крові;
Надлишок гормонів щитовидної залози (тиреотоксикоз);
Важкі форми анемії (малокрів'я);
Крайнє виснаження організму (зменшення ваги, зниження фізіологічних процесів);
Придбати Ацетонтест полоски індик. №25 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Ацетонтест полоски індик. №25 серед різних аптек міста становить 45.01 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Ацетонтест полоски індик. №25, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Ацетонтест полоски індик. №25?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Ацетонтест полоски індик. №25?” перед замовленням препарату.