Киев
K-MED

Отзывы о клинике K-MED

Медицинский центр
227отзывов
add_box Гинекология Дерматология Иммунология Косметология Оториноларингология Пластическая хирургия ... еще
Парковка Оплата карточкой Wi-Fi зона
K-MED – это команда профессионалов и единомышленников, которые объединились с целью предоставления населению качественной медицинской консервативной и хирургической помощи. Знания и опыт специалистов позволяют применять современные методы лечения с получением гарантированно успешного результата. Цель клиники - действовать в интересах пациента в решении проблем со здоровьем. Забота и внимание по отношению к пациентам - это высшая ценность для K-MED
access_time_filled пн - вс : 8:00 - 20:00
ул. Вадима Гетьмана 1-Ана карте
Соломенский м.Шулявская
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о клинике
94 отзыва
Марина 07 Апрель 2025
Я задоволена візитом, дякую.
Вікторія 06 Апрель 2025
Все супер було, нам дуже все сподобалося на візиті у цій клініці.
Ольга 06 Апрель 2025
Хотілося, щоб у цій клініці був масочний режим. Прийшла у цю клініку по одній проблемі, в після візиту виникла ще одна. В результаті тепер доводиться лікуватися повторно. Навпроти мене сидів пацієнт з явними ознаками хвороби й був без маски. Я розумію що різні бувають хворі, але у клініці хворі мають бути у масках.
Дана 03 Апрель 2025
Дуже все сподобалося на візиті. Візит пройшов досить комфортно. Дякую.
Марія 02 Апрель 2025
Клініка мені сподобалася, все добре, дякую.
Софія 02 Апрель 2025
Все вчасно відбулося в клініці, дякую.
Степан 02 Апрель 2025
Клініка дуже комфортна, світла, чиста, ставлення до пацієнтів дуже хороше
Анна 01 Апрель 2025
Хочу подякувати вашій клініці за чудову роботу із моїми зубами. Мені довелося пройти довгий шлях – консультації, лікування, видалення кількох зубів, імплантацію, а завершальним етапом стало встановлення постійних коронок. Особлива подяка Яворському Остапу Богдановичу – це справжній професіонал своєї справи! У клініці працюють висококваліфіковані спеціалісти, є вся необхідна техніка. Зручне розташування та використання якісних матеріалів – ще одні переваги. Однозначно рекомендую!
Марина 25 Март 2025
Хороша клініка, була вже тут кілька разів на візитах у різних лікарів. Мені тут дуже все подобається. І цього разу візит пройшов досить добре. За потреби буду звертатися саме в цю клініку.
Ольга 24 Март 2025
На рахунок сервісу у клініці є питання. Сама клініка непогана, але мене попросили приїхати швидше на візит, я відклала усі справи, взяла таксі. А в результаті прийшлося очікувати додатково лишніх тридцять хвилин. Ось ця ситуація не дуже мені сподобалася.
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 chevron_right