Файна Клініка на Виноградаре

Отзывы о клинике Файна Клініка на Виноградаре

Медицинский центр
139отзывов
add_box Гастроэнтерология Гинекология Дерматология Кардиология Косметология Неврология ... еще
Парковка Оплата карточкой Wi-Fi зона
Файна Клініка – медицинский центр для взрослых и детей от рождения. Мы предоставляем консультативные услуги по более чем 50 направлениям, выполняем УЗ-диагностику, рентген, лабораторные исследования (анализы), проводим вакцинацию, выдаем справки, ведем беременность и наблюдаем малышей с первых дней жизни.
access_time_filled пн - вс : 7:30 - 21:00
ул. Семьи Кристеров, 18/6на карте
Подольский м.Нивки м.Почайна м.Оболонь
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о клинике
36 отзывов
Тетяна 20 Апрель 2026
Опук Олександр Олександрович дуже хороший лікар, уважний у своїй роботі, все робить професійно. Я дуже залишилася задоволена лікарем і клінікою. По більше б таких лікарів, як Олександр Олександрович.
Валерія 23 Март 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря, Кременецька Радміла Дмитрівна. Дуже привітна, все розповіла, все дуже гарно, я була задоволена.
Ольга 16 Март 2026
Все добре було у цій клініці. Лікарі та медперсонал тут дуже привітні, візит пройшов суперово. Нам у клініці все дуже сподобалося.
Альбіна 14 Март 2026
Все добре було на візиті в лікаря, Гарбуз Дмитро Васильович. Хороший, гарний лікар, дуже дякую
Людмила 06 Март 2026
Лікар дуже приємна .Враження що вона кваліфікована. Мене все влаштувало на візиті
Софія 30 Январь 2026
В клініці чисто, комфортно, зручно. Зауважень до персоналу і до лікаря немає
Олександра 30 Январь 2026
В клініці робила УЗД. Обстеження зробили дуже добре, лікар гарно й уважно все подивився, прийом пройшов ідеально. В клініці нам все подобається, звертались в клініку не перший раз
Марина 27 Январь 2026
Була на консультації в терапевта Іваненко Олександри Назарівни, я дуже задоволена, дуже гарна та сучасна клініка, чудова лікарка, надала мені повну інформацію, все детально пояснила, дякую.
Ніна 05 Январь 2026
В мене була консультація з лікарем терапевтом, мені все дуже сподобалось, спеціаліст чудовий, взагалі, я вже декілька разів зверталась в дану клініку, дуже гарні спеціалісти та персонал. Дякую.
Зоя 29 Декабрь 2025
Дуже сподобалася дана клініка, візит пройшов чудово.
Показать еще 10 Отзывыautorenew
Филиалы сети
Все клиники