add_box Гастроэнтерология Гинекология Дерматология Кардиология Косметология Неврология ... еще
Парковка Оплата карточкой Wi-Fi зона
Файна Клініка – медицинский центр для взрослых и детей от рождения. Мы предоставляем консультативные услуги по более чем 50 направлениям, выполняем УЗ-диагностику, рентген, лабораторные исследования (анализы), проводим вакцинацию, выдаем справки, ведем беременность и наблюдаем малышей с первых дней жизни.
Дуже гарно все було на візиті в лікаря, Каришев Ігор Сергійович. Мені все сподобалося у клініці.
Олена 09 Ноябрь 2025
Візит пройшов чудово у цій клініці. Прийняли мене тут гарно, все чисто та охайно у клініці. Медперсонал та лікарі були привітними, все було дійсно максимально добре.
Галина 05 Ноябрь 2025
Нам подобається клініка, вся наша сімʼя обслуговується в цій клініці. В клініці хороші спеціалісти. Нас влаштовує в клініці все, хороша клініка, рекомендуємо іншим
Наталія 02 Октябрь 2025
Задоволена якістю наданої медичної послуги і сервісом отриманим в клініці.
Віталій 11 Сентябрь 2025
Сподобалось що клініка працює з 7:30, це дуже зручно, бо ми всі питання вирішили до початку робочого дня. В клініці сучасні умови, у нас склався високий рівень довіри до клініки. Це був перший візит в клініку, але відгук позитивний
Яна 18 Август 2025
Клініка насправді нам дуже подобається, були вже тут кілька разів на візитах у різних лікарів. Атмосфера у клініці приємна, гарні лікарі. Візит і цього разу пройшов чудово, все дійсно було добре.
Анна 24 Июль 2025
Сподобався сервіс, клініка теж дуже нам сподобалася.
Марія 05 Июль 2025
Клініка дуже гарна чистенька , облаштована
Валентина 14 Май 2025
Візит пройшов добре, немає абсолютно ніяких претензій до цієї клініки.
Анна 06 Май 2025
Була в цій клініці вже вдруге, візит пройшов максимально добре, все було супер. Тут завжди чудова атмосфера, гарні лікарі. Мені тут дуже все подобається.
Парковка Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
Файна Клиника – медицинский центр для взрослых и детей от рождения. Мы предоставляем консультативные услуги по более чем 50 направлениям, выполняем УЗ-диагностику, рентген, лабораторные исследования (анализы), проводим вакцинацию, выдаем справки, ведем беременность и наблюдаем малышей с первых дней жизни.