Офтальмологический центр «Эксимер» — это эффективное лечение заболеваний глаз у взрослых и детей. Сегодня офтальмологические центры работают в Одессе и Киеве и предоставляют широкий спектр услуг по диагностике и лечению проблем со зрением (лазерная коррекция зрения, лечение кератоконуса, рефракционная замена хрусталика, хирургия катаракты). В центре работает салон оптики. В клинике проводят диагностику зрения с консультацией врача-офтальмолога.
Була на консультації в Омельчук Олени Вікторівни, все пройшло чудово, лікарка дуже гарна, клініка також чудова. Мені все пояснили та відповіли на мої питання, дякую.
Олена 20 Февраль 2025
Клініка мені дуже сподобалася. Всім залишилася задоволена. Дякую.
Ірина 05 Ноябрь 2024
Хочу залишити відгук про лікаря-героя — Головкіна Володимира Володимировича. Понад 25 років носила лінзи з великим мінусом, жила з катарактою, амбліопією, астигматизмом, але доктор зміг подарувати мені новий зір усього за 12 хвилин! Це не передати словами, коли починаєш бачити світ чітко, без лінз, коли все довкола стає яскравішим і наближеним. Це величезна різниця, справжнє чудо! Якщо ви вагаєтеся чи відкладаєте операцію — не варто! Лікар справжня «бомба»! Я страшенно боялася, але доктор з великим почуттям гумору знайшов потрібні слова: «Найстрашніше на операції — це Я!» Тут вже без коментарів, вже нічого не страшно. Команда лікаря — це окрема тема! Хочу подякувати Олені з маніпуляційної, Світлані Миколаївні з передопераційної, Світлані, яка готувала мене до операції, і, звісно ж, Аліна-анестезіолог — ви неймовірні професіонали! Окрема подяка Сатіні (оптометристу) — це була любов з першого погляду, і Олександрі (оптометристу) — друга любов!!!