add_box Акушерство Андрология Гинекология Дерматология Неврология Оториноларингология ... еще
Парковка Оплата карточкой Wi-Fi зона
Современный многопрофильный медицинский центр, оказывающий высококачественные медицинские услуги. Высококвалифицированные врачи, современное оборудование и технологии. Медицинский центр предоставляет широкий спектр услуг диагностики и лечения. Актуальные и доступные цены
Клініка нам дуже сподобалася. Все було досить добре в цій клініці. Дівчина на рецепції запропонувала зразу чай та каву, щоб ми могли зігрітися, сервіс у клініці на дуже високому рівні.
Світалана 10 Ноябрь 2024
На рецепції працює досить такий привітний адміністратор. На дворі було досить прохолодно, нам зразу запропонували каву та чай, щоб ми могли зігрітися. Сервіс у клініці чудовий. Сама клініка зручна та комфортна. Візит пройшов дуже добре, нам дуже все сподобалося
Олена 29 Октябрь 2024
Все чудово, всі привітні.
Іван 04 Октябрь 2024
Клініка мене влаштувала цілком, комфортна, дякую.
Надія 12 Июнь 2024
Хороша клініка, все приємні, турботливі
Артем 07 Июнь 2024
Все дуже сподобалося у клініці. Було досить все професійно у даній клініці.
Олеся 18 Апрель 2024
Було все добре у цій клініці. Досить ввічливий персонал, немає ніяких зауважень до цієї клініки.
Анна 12 Март 2024
Клініка сподобалася, гарний персонал
Тетяна 20 Февраль 2024
Дуже приємно було перебувати у клініці. Адміністратор на рецепції дуже хороший. У клініці чисто, комфортно, зручно було. Сама клініка дуже сподобалася.