Светлана Николаевна детский врач невролог. Оказывает помощь детям с перманентной головной болью, энурезом, заиканием, имеющимся онемением в конечностях, двигательными нарушениями, нервными тиками и др.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 44 отзыва
Ярослава 05 Август 2025
Мені все дуже сподобалось, і лікарка, і клініка, Світлана Миколаївна чудовий спеціаліст, все дуже гарно і детально пояснила нам, назначила лікування, лише головне, нічого зайвого. Дякую.
Владислава 05 Август 2025
Чудовий лікар, який зразу зміг знайти підхід до дитини. Візит пройшов швидко та в досить комфортній атмосфері, як на мене. Лікар насправді дуже сподобалася, надала консультацію і в усьому допомогла.
Вікторія 23 Июль 2025
Прийом сподобався, гарне ставлення до пацієнта
Олена 23 Июль 2025
Марія 22 Июль 2025
Дуже приємний лікар легко було спілкуватись . Буває таке що заходиш к лікарю не можеш знайти спільну мову. А тут все як треба дитині сподобалось на консультації
Ганна 24 Июнь 2025
Дуже сподобався лікар все пояснила доступно показала хороші вправи для дитини .Все дуже добре було
Роман 04 Июнь 2025
Світлана Миколаївна дуже гарно нам розповіла, був контакт з дитиною, призначила нам лікування і ми зараз займаємося лікуванням. Все сподобалось.
Емілія 04 Июнь 2025
Світлана Миколаївна мені дуже подобається. Я майже з народження у неї під наглядом, видно що людина фахівець своєї справи, повністю компетентна, не потрібно витягувати слова, вона на перед пропонує можливі різні рішення і розповідає про діагноз. Всім раджу цього фахівця.