Винница
Врач Невролог Шандрук  Светлана Николаевна на Doc.ua

Отзывы о Шандрук Светлана Николаевна

Отзывов: 24
Консультация от550 грн
Светлана Николаевна детский врач невролог. Оказывает помощь детям с перманентной головной болью, энурезом, заиканием, имеющимся онемением в конечностях, двигательными нарушениями, нервными тиками и др.
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 24 отзыва

Денис 12 Ноябрь 2024
Лікарка дуже компетентна, уважна до дитини, одразу поставила вірний діагноз, надала кваліфіковану консультацію, дякую.
Кароліна 12 Ноябрь 2024
Так,дійсно гарне враження про лікаря??,були на прийомі у дитячого невролога Шандрук С.М,гарний лікар,?‍ фахівець і просто людина?.Надала рекомендації і все роз'яснила.Дякую.? Рекомендую.??????
Евеліна 06 Ноябрь 2024
Дуже хороший лікар, прийом сподобався
Поліна 15 Октябрь 2024
Ми повністю задоволені. Лікарка дуже грамотний фахівець, дуже докладно нам все пояснила, роз'яснила, на наші запитання дуже грамотно дала відповіді. Ми користуємося її порадами від якого є результат.
Вікторія 10 Сентябрь 2024
Лікар дуже гарно нас проконсультувала. Надала всі необхідні рекомендації. Плануємо ще записуватися до цього лікаря на візит, нам дійсно все дуже сподобалося.
Мілана 03 Сентябрь 2024
Лікар була дуже приємна, знає підхід до дітей і до кожної людини, гарно спілкувалася, дала всі рекомендації. Лікар дуже сподобалася, візитом до лікаря задоволені
Денис 03 Сентябрь 2024
Лікар сподобалася як людина і як професіонал, все доступно пояснила, провела огляд дитини, проконсультувала в тих питання які турбували, надала повну інформацію, нічого зайвого, все чітко, ясно і доступно. Ми задоволені лікарем
Софія 20 Август 2024
Шикарна лікарка, тільки найкращі враження від прийому, дуже сподобалася, дякую. звертатимуся і надалі!
Микола 04 Июнь 2024
Станіслав 01 Май 2024
Прийом сподобався, ми задоволені
1 2 3
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Винница