Винница
Врач Пульмонолог, Семейный врач Колибабчук Антонина Владимировна на Doc.ua
4.7

Отзывы о Колибабчук Антонина Владимировна

Консультация от600 грн
Врач семейной практики Антонина Владимировна, самостоятельно проводит первичное обследование и назначает наиболее эффективный курс лечения, осуществляет наблюдение за реабилитацией пациентов и способствует сохранению здоровья всей семьи
4.7
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 14 отзывов

Світлана 28 Октябрь 2024
Все що нам потрібно було від консультації, ми отримали. Рекомендуємо лікаря усім.
Направлено в клинику
Галина 21 Октябрь 2024
На прийом до лікаря прийшли з результатом КТ легень, сподівалися що лікар прояснить ситуацію. У висновку КТ діагноз був під питанням. В результаті, лікар все переписала з висновку КТ, діагноз так і залишився під питанням. Ми сподівалися на пульмонолога, щоб отримати правильне лікування. Лікар призначила лікування (препарати та інгаляції), але призначення теж під великим питанням. Лікар не сказала точного діагнозу і що з нами відбувається, ми незадоволені
Микола 18 Сентябрь 2024
Нам дуже все сподобалося на візиті у цього лікаря. Все було добре.
Микола 25 Апрель 2024
Все необхідне зробили, гарно нас обслужили, візитом задоволені. Спасибі.
Ганна 18 Апрель 2024
Дуже хороший лікар, дуже відповідальний, мені дуже сподобався
Світлана 13 Апрель 2024
Адекватний лікар, що задає питання й видно, що розуміється в усьому цьому. Моя їй подяка.
Анастасія 11 Апрель 2024
Лікар дуже гарний спеціаліст, дуже зрозуміло все розповіла, виявила діагноз, прописала ліки які мені підходять. Лікар максимально спокійно все розповіла і ця спокійність, на мою думку, дуже важлива в роботі лікаря, було дуже комфортно
Віталій 27 Март 2024
Сподобався візит. Все пройшло чудово, повністю все влаштувало і спеціаліст і сам візит.
Любов 26 Март 2024
Турботлива, уважна лікарка, все пояснила, детально проаналізувала проблему, планую обстеження та повторний прийом.
Анна 12 Март 2024
Я задоволена прийомом у лікарки, вона мене вислухала, провела огляд, визначила діагноз та попередні призначення, також направила на дообстеження, дякую.
1 2
Показать еще 4 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Винница