Вінниця
Лікар Пульмонолог, Сімейний лікар Колібабчук Антоніна Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Колібабчук Антоніна Володимирівна

Лікар сімейної практики Антоніна Володимирівна, самостійно проводить первинне обстеження та призначає найбільш ефективний курс лікування, здійснює спостереження за реабілітацією пацієнтів і сприяє збереженню здоров'я всієї родини
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 15 відгуків

Яна 11 Лютий 2025
Найкращий пульмонолог з усіх в кого ми були. Лікар дуже уважний, все добре нам розказала, ми дуже задоволені лікарем
Світлана 28 Жовтень 2024
Все що нам потрібно було від консультації, ми отримали. Рекомендуємо лікаря усім.
Направлено до клініки
Галина 21 Жовтень 2024
На прийом до лікаря прийшли з результатом КТ легень, сподівалися що лікар прояснить ситуацію. У висновку КТ діагноз був під питанням. В результаті, лікар все переписала з висновку КТ, діагноз так і залишився під питанням. Ми сподівалися на пульмонолога, щоб отримати правильне лікування. Лікар призначила лікування (препарати та інгаляції), але призначення теж під великим питанням. Лікар не сказала точного діагнозу і що з нами відбувається, ми незадоволені
Микола 18 Вересень 2024
Нам дуже все сподобалося на візиті у цього лікаря. Все було добре.
Микола 25 Квітень 2024
Все необхідне зробили, гарно нас обслужили, візитом задоволені. Спасибі.
Ганна 18 Квітень 2024
Дуже хороший лікар, дуже відповідальний, мені дуже сподобався
Світлана 13 Квітень 2024
Адекватний лікар, що задає питання й видно, що розуміється в усьому цьому. Моя їй подяка.
Анастасія 11 Квітень 2024
Лікар дуже гарний спеціаліст, дуже зрозуміло все розповіла, виявила діагноз, прописала ліки які мені підходять. Лікар максимально спокійно все розповіла і ця спокійність, на мою думку, дуже важлива в роботі лікаря, було дуже комфортно
Віталій 27 Березень 2024
Сподобався візит. Все пройшло чудово, повністю все влаштувало і спеціаліст і сам візит.
Любов 26 Березень 2024
Турботлива, уважна лікарка, все пояснила, детально проаналізувала проблему, планую обстеження та повторний прийом.
1 2
Показати ще 5 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Вінниця