Врач Аллерголог Тымчишина Светлана Васильевна на Doc.ua

Отзывы о Тымчишина Светлана Васильевна

Отзывов: 36
Консультация от1000 грн
Врач педиатр, аллерголог. Проводит диагностику, профилактику и лечение заболеваний у детей.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 36 отзывов

Ольга 02 Июль 2026
Візит пройшов добре, знаю досить давно цього лікаря. Це насправді хороший спеціаліст, конкретно ішли на візиті саме до цього лікаря. Отримали чіткі відповідні на свої запитання, від лікаря була прекрасна консультація, все що ми хотіли зробити, все виконали чудово, тому все гарно було дійсно.
Наталія 23 Июнь 2026
Кіра 14 Май 2026
Людмила 12 Май 2026
Візит пройшов прекрасно, лікар чудова, ми задоволені
Інна 21 Апрель 2026
Все добре пройшло, я всім задоволена, гарна лікар.
Гордій 12 Март 2026
Кіра 05 Март 2026
До лікаря зверталися перший раз, перша зустріч сподобалася. Я розумію що в нашій проблемі є причина і більшість лікарів лікують тільки наслідки. Лікар назначила повне обстеження і конкретно розказала що потрібно мені робити, це мені сподобалося
Руслана 03 Март 2026
Консультація в лікаря пройшла чудово. Лікар призначила аналізи, все пояснила, дякую.
Наталія 24 Февраль 2026
Дуже чітко і зрозуміло все пояснює, ввічливий та приємний лікар. Будемо відвідувати регулярно. Поки це єдиний алерголог який мені подобається
Наталія 29 Январь 2026
Прийом відбувся на відмінно!  Ми знаємо Світлану Василівну дуже давно. У доньки астма,  лікар нас спостерігає вже не один рік, ще до війни й до ковіда. Лікар дуже коректна, знає підхід до діток, дуже добре кваліфікована, має колосальні знання по нашій проблемі. Світлана Василівна - дуже хороший лікар!
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew