Лікар Алерголог Тимчишина Світлана Василівна на Doc.ua

Відгуки про Тимчишина Світлана Василівна

Лікар педіатр, алерголог. Проводить діагностику, профілактику і лікування захворювань у дітей.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 36 відгуків

Ольга 02 Липень 2026
Візит пройшов добре, знаю досить давно цього лікаря. Це насправді хороший спеціаліст, конкретно ішли на візиті саме до цього лікаря. Отримали чіткі відповідні на свої запитання, від лікаря була прекрасна консультація, все що ми хотіли зробити, все виконали чудово, тому все гарно було дійсно.
Наталія 23 Червень 2026
Кіра 14 Травень 2026
Людмила 12 Травень 2026
Візит пройшов прекрасно, лікар чудова, ми задоволені
Інна 21 Квітень 2026
Все добре пройшло, я всім задоволена, гарна лікар.
Гордій 12 Березень 2026
Кіра 05 Березень 2026
До лікаря зверталися перший раз, перша зустріч сподобалася. Я розумію що в нашій проблемі є причина і більшість лікарів лікують тільки наслідки. Лікар назначила повне обстеження і конкретно розказала що потрібно мені робити, це мені сподобалося
Руслана 03 Березень 2026
Консультація в лікаря пройшла чудово. Лікар призначила аналізи, все пояснила, дякую.
Наталія 24 Лютий 2026
Дуже чітко і зрозуміло все пояснює, ввічливий та приємний лікар. Будемо відвідувати регулярно. Поки це єдиний алерголог який мені подобається
Наталія 29 Січень 2026
Прийом відбувся на відмінно!  Ми знаємо Світлану Василівну дуже давно. У доньки астма,  лікар нас спостерігає вже не один рік, ще до війни й до ковіда. Лікар дуже коректна, знає підхід до діток, дуже добре кваліфікована, має колосальні знання по нашій проблемі. Світлана Василівна - дуже хороший лікар!
Показати ще 10 Відгукиautorenew