New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Врач Психолог Макарчук  Наталья на Doc.ua

Отзывы о Макарчук Наталья

Отзывов: 22
Консультация от600 грн
Наталья Макарчук – практикующий психолог с 12-летним опытом. Гештальт-терапевт, травмотерапевт. Работает с выгоранием, хроническим стрессом, внутренними кризисами, самооценкой, семейными отношениями и ПТСР. Благодаря большому личному опыту в бизнесе специализируется на психологическом сопровождении предпринимателей, руководителей и мужчин в периоды высокой нагрузки и неопределенности. Ее подход объединяет глубину, уважение к личным границам и практичность. Работает деликатно и конфиденциально.
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 22 отзыва

Лідія 13 Ноябрь 2025
Звернулася до Наталії Макарчук із проблемою постійного стресу, життєвої невизначеності та різних страхів. Зараз перебуваю в терапії й дуже задоволена тим, що ми поступово добираємося до глибинних причин. Наталія дозволяє прожити всі емоції, і терапія проходить дуже результативно, працювати комфортно та приємно. Результати дійсно вражають.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Софія 12 Ноябрь 2025
В мене ПТСР. Не кожен психолог мені підходить. З Наталею я відчуваю, що мені стає краще. Вона володіє потрібними методиками.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Андрій 10 Ноябрь 2025
Хороший психолог в Одессе. Буду обращаться.
Ганна 07 Ноябрь 2025
Живу за кордоном і довго шукала психолога в Україні, бо хотіла, щоб було якісно, але доступніше за ціною. Спочатку сумнівалася, що психолог онлайн може бути ефективним. Але вже після перших консультацій з Наталею Макарчук зрозуміла, що помилялася. Ми працювали над емоційно-залежними стосунками з мамою. Прогрес уже відчутний, і я ним щиро пишаюся. Наталя дуже уважна, підтримуюча, відчуває, коли краще зупинитися, а коли м’яко підштовхнути вперед. Це мій перший досвід роботи з психологом, і я вдячна, що саме він відбувся з Наталею Макарчук. Онлайн-формат виявився не тільки ефективним, а й зручним. Планую продовжувати, адже є ще теми, які хочу пропрацювати. Щиро рекомендую!
Юлія 04 Ноябрь 2025
Наталія уважна, приємна, запам’ятовує найдрібніші деталі, які потім допомагають у розв’язанні та розумінні проблем. Я задоволена результатами, яких досягаю в житті після наших сесій.
Тетяна 04 Ноябрь 2025
Дуже сподобалось на онлайн консультації . Лікар приємна допомогла мені.
Олександр 04 Ноябрь 2025
Психолог понравилась. То с чем пришел решил.
Софія 03 Ноябрь 2025
Спочатку я прочитала хороші відгуки про психолога Наталю Макарчук і вирішила звернутися. Вона допомогла мені зрозуміти, як вийти з депресії та поступово позбутися страху. Консультації проходила зручно ,як психолог онлайн, але знаю, що Наталя приймає і як психолог в Одесі. Дуже вдячна за підтримку, професійність і щире ставлення!
Дмитро 13 Октябрь 2025
Хороший психолог. Мне понравилась первая встреча.
Анастасия 12 Октябрь 2025
Мне хорошо помогают наши сеансы. Спасибо
1 2 3
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Одесса