Наталія Макарчук – практикуючий психолог з досвідом роботи понад 12 років. Гештальт-терапевт, травмотерапевт.
Працює з вигоранням, хронічним стресом, внутрішніми кризами, самооцінкою, сімейними стосунками та ПТСР. Завдяки великому особистому досвіду в бізнесі спеціалізується також на психологічному супроводі підприємців, керівників і чоловіків у періоди високого навантаження та невизначеності. Її підхід поєднує глибину, повагу до особистих меж і практичність. Працює делікатно й конфіденційно.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 85 відгуків
Марк 22 Квітень 2026
Дякую за допомогу!
Євгеній 20 Квітень 2026
Анастасія 17 Лютий 2026
Завдяки роботі з Наталею стала краще витримувати напругу. Зникло безсоння. Дуже вдячна!
Петро 31 Січень 2026
Дякую, консультація пройшла добре.
Надія 10 Грудень 2025
Добре пройшла консультація у цього спеціаліста. Дякую.
Андрій 21 Листопад 2025
Компетентний лікар .Все сподобалось на консультації.
Лариса 21 Листопад 2025
Психолог сподобався. Мій запит вирівшився з однієї сесії
Анна 13 Листопад 2025
Выражаю искреннюю благодарность психологу Наталье Макарчук за профессиональную помощь в решении семейных трудностей. Консультации помогли мне по-другому взглянуть на ситуацию, наладить диалог с мужем и вернуть гармонию в отношения. Рекомендую как внимательного и квалифицированного специалиста.
Тетяна 13 Листопад 2025
Обратилась к Наталье Макарчук, потому что не понимала, как бороться с агрессией, срывалась на близких, потом чувствовала вину и усталость. Наталья очень внимательно и спокойно помогла разобраться, откуда всё это берётся, показала простые техники, как вовремя останавливать вспышки и по-другому реагировать на стресс. Мне комфортно работать в формате психолог онлайн, сессии проходят спокойно, без давления, но при этом очень глубоко и по делу. Сейчас я гораздо лучше контролирую свои эмоции и слышу себя. Для меня Наталья Макарчук лучший психолог, которого я могу смело рекомендовать.
Петро 13 Листопад 2025
Мій бізнес запрос вирішився з однієї консультації. Дуже вдячний.