Врач эндокринолог высшей категории. Владеет методами диагностики и лечения заболеваний эндокринной системы и нарушений обмена веществ. Занимается лечением сахарного диабета, заболеваниями щитовидной железы. Лечит ожирение, нарушение обмена кальция, гипотиреоз.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 73 отзыва
Єлизавета 04 Декабрь 2024
Гарна лікарка, компетентна та грамотна.
Яна 04 Сентябрь 2024
Усе пройшло чудово, від консультації отримала бажане.
Володимир 20 Июнь 2024
Усе пройшло добре, від консультації отримав бажане.
Ганна 23 Май 2024
Сподобався лікар.Видно що лікар дуже компетентний у своїй справі. Грамотно усе пояснила, надала адекватні рекомендації, чітко розказала що потрібно робити далі. Навіть не очікувала що візит пройде так добре, повністю залишилася задоволена.
Ситуацию исправлено
Галина 25 Апрель 2024
Лікар абсолютно не зацікавлена у тому щоб лікувати людей. Коли ти звертаєшся до цього лікаря з первинними скаргами, чуєш відповідь - прийдете вже тоді коли вас сильно ваша проблема припече. Тобто на початкових стадіях цей лікар не хоче надавати консультацію і якусь допомогу, мені такий підхід лікаря абсолютно не сподобався.
Фейзиева Оксана Леонидовна 26 Апрель 2024
Вітаємо! Нам дуже шкода, що ви зіткнулись з цією ситуацією у нашій клініці. Ми обов'язково прояснимо ситуацію з лікарем та зробимо висновки. Бажаємо вам здоров'я та дякуємо за зворотній зв'язок!
Владимир 17 Апрель 2024
Доктор профессионал, все было отлично
Раїса 20 Март 2024
Марія 06 Март 2024
Шикарно пройшов візит, сама лікар прекрасна людина і чудовий спеціаліст.
Олена 22 Февраль 2024
Поле до обследований прийдётся прийти е ней ещё, но мне понравилась внимательность, скрупулёзность Оксаны Леонидовны, я вижу она человек компетентный, поэтому я, так сказать, доверилась.
Ірина 01 Февраль 2024
Оцінюю лікарку на відмінно, чудовий фахівець, детально все вивчила, направила на обстеження, поки що надала поради щодо моєї проблеми, потім планую повторний прийом і лікування. Дякую.