Львов
Врач Гастроэнтеролог, Терапевт Толопко Соломия Ярославовна на Doc.ua

Отзывы о Толопко Соломия Ярославовна

Врач первой категории
Консультация от990 грн
Соломия Ярославовна специализируется на терапии, эндоскопии и гастроэнтерологии. Кандидат медицинских наук, доцент. Терапия – I категория. Эндоскопия и гастроэнтерология – сертификаты.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 10 отзывов

Ніколь 08 Ноябрь 2024
До лікаря зверталася перший раз, лікар призначив додаткові аналізів, планую звернутися до лікаря на повторний прийом. Перші враження хороші, лікар професійний, все пояснює, відповідає на всі питання
Людмила 06 Август 2024
Я дуже задоволена порийомом, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Зінаїда 20 Июнь 2024
Лікар дуже сподобалася. Лікар дала гарні рекомендації, назначила хороше лікування, дуже грамотна, я задоволена візитом
Марина 10 Апрель 2024
Я дуже дякую лікарю та сервісу за прийом, високваліфіковані фахівці, все на найвищому рівні, рекомендую.
Володимир 03 Апрель 2024
Візит пройшов добре, лікарка все пояснила, допомогла, дякую.
Олександр 18 Январь 2024
Тетяна 12 Октябрь 2023
Лікарка хороший фахівець. Я б до неї ще раз прийшла на візит.
Руслана 27 Сентябрь 2023
Лікар гарно прийняла, все детально й гарно до деталей роз'яснила, рекомендувала здати необхідні аналізи. Лікар дуже тактовна людина і видно, що дуже хороший спеціаліст
Світлана 24 Август 2023
Юрий 09 Январь 2023