Врач Акушер-гинеколог, УЗИ-специалист, Гинеколог-эндокринолог Пицик Галина Васильевна на Doc.ua
Врач первой категории
Консультация от1100 грн
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 26 отзывов

Ірина 25 Июнь 2026
В клініці всі привітні та доброзичливі приділяли мені увагу. Все було добре дуже сподобалось на візиті.
Вікторія 20 Июнь 2026
Олена 17 Июнь 2026
До Галини Василівни я зверталася не перший раз, плановий огляд проводжу у лікаря кожний рік. Я довіряю думці лікаря і її досвіду. Лікар дуже уважна і кваліфікована
Марина 17 Июнь 2026
Мені все дуже сподобалось, Галини Василівна чудова лікарка, дуже привітна та ввічлива,  надала мені рекомендації та назначила додаткові обстеження, дуже дякую спеціалісту!
Ольга 28 Май 2026
Відвідую Галину Василівну вже більше року. Хочу висловити найтеплішу подяку за емпатичність, чуйність та професіоналізм. Також хочу окремо відзначити її вміння підтримати у стресовий момент.Під час огляду лікар поводиться максимально делікатно,вміє створити атмосферу абсолютної безпеки і довіри. Сучасний фахівець,чия праця викликає повагу та вдячність
Галина 11 Май 2026
Дуже добрий лікар, дуже приємний в спілкуванні. Лікар мені дуже подобається
Дарина 16 Март 2026
Все добре було на візиті. Сподобалося, що лікар привітна, все добре пояснила.
Юлія 26 Февраль 2026
Лікар гарно все пояснює, прийом сподобався
Олена 29 Декабрь 2025
Ангеліна 02 Апрель 2025
На прийомі все було чудово, цей лікар уважний, вислухав мене ним надані відповіді на всі мої запитання, лікар гарний фахівець, рекомендую я дуже задоволена візитом, дякую.
1 2 3
Показать еще 10 Отзывыautorenew