4.8
Врач Стоматолог Бунь Юрій Миколайович на Doc.ua

Отзывы о враче Бунь Юрій Миколайович

Врач высшей категории
Доктор медицинских наук
22 лет опыта
Взрослые
Дети
Окрім ведення медичної практики, займається викладацькою роботою – є доцентом у двох вищих навчальних закладах. У професійні інтересі Юрія Буня входять: гігієна професійними засобами, дентальна біжутерія, відбілювання, імплантологія, методи косметичного протезування, проведення малоінвазивних хірургічних операцій.
Стоматологічна клініка доктора Буня
ул. Шевська, 1на карте
Галицкий
150 грн
Предварительная запись
Выберите желаемое время и ожидайте подтверждения
Ср 01 Декабрь Чт 02 Декабрь Пт 03 Декабрь keyboard_arrow_right
  • 13:30
  • 14:00
  • 14:30
  • 15:00
  • 15:30
  • 16:00
  • 16:30
  • 17:00
  • 17:30
  • 18:00
  • 18:30
Рейтинг
4.8
Кол-во отзывов
19
Рекомендации
18
1
Рейтинг
Рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова к врачу?
Да Нет
Как Вы оцениваете консультацию?
Как мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о враче
19 Отзывы
Рекомендую
Іван 03 Сентябрь 2018
Все дуже добре.
Рекомендую
Светлана 19 Март 2018
Все було відмінно!
Рекомендую
Дмитрий 18 Декабрь 2017
Старые клиенты доктора. все нормально, в плане обслуживания отлично. Всегда все устраивает. Квалификация хорошая.
Рекомендую
Оксана 06 Ноябрь 2017
Можу сказати, що я задоволена роботою.
Не рекомендую
Сергій 27 Март 2017
Перший зуб запломбував Юрій Миколайович Бунь - до його роботи поки що претензій не маю. Два наступних зуба Юрій Михайлович довірив своєму помічнику, не запитавши при тому мене, то на скільки помічник робив свою роботу неакуратно - можу сказати, що досвіду у нього не багато. Дратує той факт, що я вибирав одного лікаря з великим досвідом і гарним резюме, а по факту зуби лікував інший лікар, роботою якого я залишився не задоволений. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Відповідаю на коментар клініки нижче: "екстреної стоматологічної допомоги" - у мене не було екстреної ситуації я просто прийшов на огляд :) я записувався на прийом за 5 днів :) "При цьому контролюючи всі етапи лікування згідно протоколів" - заходити кожні ~10хв і квапити свого помічника з питанням типу: "довго ще?", у зв'язку з чим помічник так поспішав що було враження що я не у стамотолога а на катуванні! до речі, схожий коментар є у відгуках до клініки.. Будь ласка, клініка доктора Буні, не треба забріхуватися, а просто зробіть висновки.
Ответ клиники 13 Апрель 2017
Так, такий випадок був, просимо вибачення за незручності. Лікар також людина і у зв'язку з станом здоров'я, щоб не скасовувати прийом пацієнта в наданні екстреної стоматологічної допомоги, головний лікар клініки, власник клініки, доручив продовження лікування працівнику. При цьому контролюючи всі етапи лікування згідно протоколів.
Рекомендую
Юлія 25 Февраль 2017
Швидко і якісно виконана робота лікарем.
Рекомендую
Наталья 17 Ноябрь 2016
Дуже задоволена залишилася, мені все сподобався.
Рекомендую
Антоніна 20 Июль 2016
Залишилось хороше враження! Сподобалось швидкість і якість!
Рекомендую
Тарас 06 Апрель 2016
Людина дуже приємна, ввічлива, гарно ставиться до пацієнтів і персоналу, звісно, що дуже радує! Фахівець в свої галузі!
Рекомендую
Тетяна 22 Апрель 2015
Досить приємний лікар.
chevron_left 1 chevron_right

Врачи поблизости

Все врачи Львов