Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 36 отзывов
Валерія 16 Ноябрь 2024
Була на консультації у даного спеціаліста, в цілому все нормально, але все ж таки хотілось би, щоб лікар більш точно називав діагноз і надавав інформацію по ньому.
Олена 12 Октябрь 2024
Марія 10 Октябрь 2024
Гарна жінка, чудовий спеціаліст. Мені все сподобалось, вона дуже допомогла мені.
Інна 13 Август 2024
Лікарка уважна та гарний фахівець.
Анонім 06 Август 2024
Мені було трошки некомфортно з огляду на те, що лікаркою не достатньо були вивчені виписки з попередніх прийомів. Також призначення надрукували не уважно, на тому самому документі, де вказані результати обстеження, прямо поверх фотографій, мені було неприємно, хотілося б мати окремо надруковані призначення..
Анна 25 Июль 2024
Не можу сказати що від консультації залишилась у повному захваті, так собі, серденько, й до купи ще й хвилин двадцять-двадцять п'ять довелось чекати, поки вона мене прийме.
Юлия 21 Май 2024
Прием прошел хорошо, я получила ответы на все, что меня беспокоило. Назначили лечение, провели диагностику. Доктор доброжелательная, спокойно и четко все объяснила. Визитом к доктору осталась довольна
Ірина 11 Май 2024
Хороший лікар, чуйна, гарно вислуховує, дуже добрий спеціаліст. Прийом сподобався
Ірина 16 Апрель 2024
Дуже задоволена лікарем і його роботою. Мені все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря.
Інна 02 Апрель 2024
Усе сподобалось, консультація пройшла добре, залишилась задоволеною.