Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 12 отзывов
Марія 02 Июль 2024
Хороший лікар, дуже уважний, прийом сподобався
Софія 21 Июнь 2024
Євгеній 07 Март 2024
Лікар дуже приємна людина, з якою було дуже приємно спілкуватися. Лікар відповів на всі наші питання виразно і зрозуміло. Все нам доступно роз'яснив, саме ті уточнення, які нас цікавили. Розписав зрозуміло заключення, тепер нам зрозуміло що робити далі.
Андірй 05 Январь 2024
Все добре пройшло.
Лариса 23 Декабрь 2023
Задоволена лікарем. Дуже гарний візит.
Людмила 23 Ноябрь 2023
Сподобалось як лікар веде прийом, як вона розмовляє. В загальному все сподобалось.
Дмитро 16 Ноябрь 2023
Лікар все чітко, доступно і гарно пояснює, без зайвого, коротко і по суті. Все як було потрібно, все пройшло чудово, висококваліфікований спеціаліст, рекомендуємо
Тетяна 26 Октябрь 2023
Дякуючи лікарю, я зараз пишу правою рукою. Мені було дуже погано, прийшла до лікаря після лікування в іншій клініці, лікар прописала мені правильні ліки, тепер я працюю правою рукою. Лікарю вдячна і буду до лікаря звертатися ще, прийом вже заплановано
Ольга 20 Октябрь 2023
Хороша лікарка! Докладно пояснила все, розказала що потрібно робити і як лікуватися, пояснила причину мого захворювання, показала все. Мені сподобалась лікар, дуже гарний лікар
Олена 03 Октябрь 2023
Швидко поставила діагноз, дуже детально роз'яснила причину його виникнення і які симптоми, дала рекомендації, щоб у майбутньому уникнути повторного виникнення цієї проблеми. Залишилася задоволена.